2017. 09. 06. - 10:40

Avicii óvatosan térne vissza

Avicii óvatosan térne vissza

A dance zene sztárja feleslegesen kockáztatta egészségét azzal, hogy huszonévesen megállás nélkül turnézott. Őszintén beszélt arról, mennyire sajnálja a dolgot, s csak óvatosan tervezgeti a visszatérést.

Miután végignézett egy, korábbi életéről készült videót, Avicii kétszeresen is bánja, hogy nem hagyott fel előbb a turnézással.

A svéd szupersztár DJ, valódi nevén Tim Bergling úgy érzi, kockáztatta az egészségét huszas éveiben, amikoris állandóan turnézott.

A Wake Me Up sláger szerzője a közelmúltban visszavonult, s miután megnézett egy új, korábbi életéről készült dokumentumfilmet, szívesen megrázta volna egykori önmagát: „B…zd meg, sokkal előbb ki kellett volna állnod magadért! Miért nem álltam le jóval korábban?...”

Avicii úgy véli, az egyetlen dolog, ami miatt nem fejezte be a turnézást, az, hogy furcsán érezte magát. Feltette a kérdést magának, „vajon miért nem voltam képes ugyanúgy élvezni ezt a dolgot, mint a többi DJ? Idővel azonban rájöttem, hogy a legtöbb pályatársam, aki izgatottnak tűnik a show-k alkalmával, valójában ugyanúgy érez, mint én.”

A fiatal sztár túlzott alkoholfogyasztással összefüggő hasnyálmirigy gyulladással küzdött, s vakbélgyulladást is kapott. Epehólyagját el kellett távolítani az elmúlt években.

„Újra kellett gondolnom az életemet – indokolta a turnézás felfüggesztését. – Túl kevés időm maradt a valódi Timre a művész álarca mögött.”

Avicii beismerte, hogy valósággal beleszeretett a partizásba és nagyon rosszul tette. Egy barátja ráadásul nemrég elismerte, azért szedett tudatmódosító pirulákat, hogy lenyűgözze Avicci-t.

„A partizás nagyon jó dolog lehet, de könnyű függővé válni, főleg az olyan helyeken, mint Ibiza. Magányossá válsz és szorongóvá. Ez pedig lassan megmérgez” – vallotta be a Billboard magazinnak a fiatal sztár.

Avicii az elmúlt egy évben csak egészségére koncentrált, most tervez egy visszatérést, de csak óvatosan. „Még mindig traumatizáltnak érzem magamat – mondta. – De képes vagyok újra zenét hallgatni és szeretnék csinálni újabb show-t.”

Kapcsolódó cikk:

Közös dalt készít Avicii és a Green Day énekese

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.