2017. 06. 28. - 10:45

Ed Sheeran 6 éve titkos lemezen dolgozik?

Ed Sheeran 6 éve titkos lemezen dolgozik?

Igen termékeny az utóbbi években a zenész – Ed Sheeran azonban most elárulta, hogy publikus munkái mellett hat esztendeje egy másik projektje is van.

A nyilvánosság elől elzárva egy plusz munkán is dolgozik Ed Sheeran – mégpedig évek óta! A 26 esztendős zenész 6 éve alkot egy másik lemezt, 2011 album + (plusz) címmel.

Ed nem tagadja, hogy ez a projekt igen lassan érik be, évente nagyjából egy szerzemény ír meg. Ha 2011-et vesszük kezdeti időpontnak, hat-hét dal készült már el a korongra.

A zenész a The Sun brit napilapnak árulta el, hogy nem kísérleti számoknak szánja ezeket, de azt sem gondolja, hogy órási slágert kellene faragni belőlük. Akusztikus szerzeményekről van szó.

A titokzatos albumra azonban még várniuk kell a rajongóknak. Nem ez lesz a következő lemez, amelyet megjelentet – hangsúlyozta Ed Sheeran.

A sztár úgy gondolja, talán 3-4 évbe is beletelik, amíg ezeket a dalokat is meghallgathatja majd a nagyérdemű. Előtte egy másik korongot fog a piacra dobni – ígérte a Glastonbury fesztiválon is fellépett slágergyáros, aki jelenleg egyébként olyan hírességekkel igyekszik együttműködni, mint például Justin Bieber.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.