Zene hírek

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

A Shape of You népszerű előadója elárulta, hogy ő bizony az új albumához készülő dalai egy részét dobta, mert később már nem feleltek meg az elképzeléseinek.

Ed Sheeran nem kímélte szerzeményeit. A dalok felét, amelyeket új lemezéhez készített, egyszerűen leselejtezte. Mint mondta, nem gondolta volna, hogy ekkora sikert arat harmadik albuma, melyet 2016 nyarán fejezett be – megfogadta producerének, valamint Rick Rubinnak a tanácsát, aki gyakorta dolgozott vele – s bizonyos számait egyszerűen félrerakta.

 

Ed elmesélte, hogy Rick Rubin azt mondta neki, írjon több dalt. Az énekes újra átnézte őket és leselejtezett hat darabot.

A 25 esztendős sztárt nem bosszantotta fel a kritika, mert úgy érzi, a hosszútávú, gyümölcsöző munka attól is függ, hogy megfogadja-e a jó tanácsokat.

A GQ magazinnak azt mondta, tapasztalata szerint azok a művészek, akik nem hallgatnak másokra, 5 évnél tovább nemigen maradnak meg a szakmában.

„Tisztában vagyok vele, hogy nem tudhatok mindent. Értek a zeneíráshoz, össze tudok rakni egy jó dalokból álló albumot. Olykor azonban nehéz eldönteni, melyek legyenek ezek közül valóban jelen a lemezen” – fogalmazott Ed Sheeran, aki végülis úgy érzi, az albumra jó hatással volt a gondolkodásmódja.

Az énekes egyébként – aki egykori iskolatársával, Cherry Seabornnal él együtt - gyakran csak azért ír dalt, hogy érzéseit kifejezze.

B.A.

Nyilvánosságra került Britney szexvideója

Nyilvánosságra került Britney szexvideój...

Nagyon kínos helyzetbe talált magát az énekesnő, akiről a minap napvilágot látott egy igazán intim videó. 
Az idősebb anyukák jobb édesanyák?

Az idősebb anyukák jobb édesanyák?

Van előnye annak, ha valaki 30 év felett vállal gyermeket - Egy kutatás szerint az idősebb korukban szült nők jobb anyukák, csemetéik kevesebb viselkedési-, szo...
Gianni és Debreczeni Zita titokban kel egybe!

Gianni és Debreczeni Zita titokban kel e...

Már 2016 novemberében eljegyezték egymást, s most meg is tartják az esküvőt: Gianni Olaszországban veszi feleségül Debreczeni Zitát, de a legnagyobb titokban.
Könnyű és omlós a francia édes pirítós!

Könnyű és omlós a francia édes pirítós!

Franciaországban külön elnevezése van ennek a toastnak, ami magyarul nagyjából annyit tesz: „az elfelejtett kenyér”. A francia pirítós ugyanis száraz kenyérből ...
Miley Cyrus állapotos?

Miley Cyrus állapotos?

Képzeld a legfrissebb hírek szerint a botrányairól elhíresült énekesnő kapcsolata olyannyira komolyra fordult, hogy állítólag első gyermekével várandós. 
Selena Gomez visszavonul?

Selena Gomez visszavonul?

Friss hírek szerint a népszerű énekesnő úgy döntött egy időre szabadságra megy.   
Sorozatot csináltak a Blöffből

Sorozatot csináltak a Blöffből

Te is emlékszel még Brad Pitt híres alakítására a népszerű alkotásban? Képzeld, a napokban startolt el a film, sorozat változata.   
Magyarországra jön Pink

Magyarországra jön Pink

Kiderült, hogy ki lesz az idei Sziget világsztárja. A rajongók a mínusz egyedik napon láthatják majd kedvencüket.   
Dolgok, melyek taszítják a szexet

Dolgok, melyek taszítják a szexet

A negatív gondolatok nemcsak a munkára, az emberekkel való kapcsolatokra hatnak ki, hanem csökkentik a libidót is, ami ahhoz vezet, hogy jóval kevesebbet akarsz...
Borókabogyótól a citromfűig – illóolajokkal kúráljuk hajunkat

Borókabogyótól a citromfűig – illóolajok...

Ha fél éven át rendszeresen alkalmazunk illóolajat a tincseinkre, hajunk képes megújulni és megszépülni. Számos fajtát választhatunk, legalább 8 olyan illóolaj ...
< >