Zene hírek

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

A Shape of You népszerű előadója elárulta, hogy ő bizony az új albumához készülő dalai egy részét dobta, mert később már nem feleltek meg az elképzeléseinek.

Ed Sheeran nem kímélte szerzeményeit. A dalok felét, amelyeket új lemezéhez készített, egyszerűen leselejtezte. Mint mondta, nem gondolta volna, hogy ekkora sikert arat harmadik albuma, melyet 2016 nyarán fejezett be – megfogadta producerének, valamint Rick Rubinnak a tanácsát, aki gyakorta dolgozott vele – s bizonyos számait egyszerűen félrerakta.

 

Ed elmesélte, hogy Rick Rubin azt mondta neki, írjon több dalt. Az énekes újra átnézte őket és leselejtezett hat darabot.

A 25 esztendős sztárt nem bosszantotta fel a kritika, mert úgy érzi, a hosszútávú, gyümölcsöző munka attól is függ, hogy megfogadja-e a jó tanácsokat.

A GQ magazinnak azt mondta, tapasztalata szerint azok a művészek, akik nem hallgatnak másokra, 5 évnél tovább nemigen maradnak meg a szakmában.

„Tisztában vagyok vele, hogy nem tudhatok mindent. Értek a zeneíráshoz, össze tudok rakni egy jó dalokból álló albumot. Olykor azonban nehéz eldönteni, melyek legyenek ezek közül valóban jelen a lemezen” – fogalmazott Ed Sheeran, aki végülis úgy érzi, az albumra jó hatással volt a gondolkodásmódja.

Az énekes egyébként – aki egykori iskolatársával, Cherry Seabornnal él együtt - gyakran csak azért ír dalt, hogy érzéseit kifejezze.

B.A.

Michael Bublé visszatér

Michael Bublé visszatér

Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy az énekes kisfia súlyos betegségben szenved. Akkor Michael úgy döntött visszavonul, de most ismét színpadra áll. ...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtlabda

Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtla...

Lehet családi vagy baráti összejövetel, esetleg sportesemény a tévében, a pepperónis sajtlabdába mártogatott apró perecek tökéletes előételként és rágcsálnivaló...
Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Mint a közelmúltban kiderült, lemondta koncertjeit a népszerű énekesnő. Shakira azért kénytelen halasztani turnéját, mert súlyos probléma van a hangszálaival.
David Beckhamék fia elköltelezte magát?

David Beckhamék fia elköltelezte magát?

Furcsa gyűrűre figyeltek fel a lesifotósok a minap Brooklyn Beckham ujján – Mivel David és Victoria Beckham legidősebb fia ismét egy párt alkot korábbi kedvesév...
A vita megerősíti a szerelmet?

A vita megerősíti a szerelmet?

Természetesen nem szabad mindenen összeveszni, de friss kutatások bizonyítják, hogy olykor egy-egy vita előrébb viszi a párkapcsolatot.   
Colin Farrell boldog, de titok, hogy kivel

Colin Farrell boldog, de titok, hogy kiv...

Boldog új kapcsolatában a sármos színész – Colin Farrell kedvesének neve most is titok, de ez nem, hogy nagyon jól érzi magát a barátnőjével.
Durva következményekkel járhat a térdre az elhízás

Durva következményekkel járhat a térdre ...

Ha a sok korábbi mellett még egy okra van szükségünk a fogyáshoz, íme: a túlsúly következtében egy új tanulmány szerint elmozdul a térd s ennek súlyos következm...
Közleményt adott ki Ed Westwick

Közleményt adott ki Ed Westwick

Egyre jobban dagadt a botrány a Gossip Girl sztárja körül, akit mostanra több nő is erőszakkal vádol. A színész megszólalt a téma kapcsán.   
< >