Zene hírek

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

Ed Sheeran a dalai felét leselejtezte

A Shape of You népszerű előadója elárulta, hogy ő bizony az új albumához készülő dalai egy részét dobta, mert később már nem feleltek meg az elképzeléseinek.

Ed Sheeran nem kímélte szerzeményeit. A dalok felét, amelyeket új lemezéhez készített, egyszerűen leselejtezte. Mint mondta, nem gondolta volna, hogy ekkora sikert arat harmadik albuma, melyet 2016 nyarán fejezett be – megfogadta producerének, valamint Rick Rubinnak a tanácsát, aki gyakorta dolgozott vele – s bizonyos számait egyszerűen félrerakta.

 

Ed elmesélte, hogy Rick Rubin azt mondta neki, írjon több dalt. Az énekes újra átnézte őket és leselejtezett hat darabot.

A 25 esztendős sztárt nem bosszantotta fel a kritika, mert úgy érzi, a hosszútávú, gyümölcsöző munka attól is függ, hogy megfogadja-e a jó tanácsokat.

A GQ magazinnak azt mondta, tapasztalata szerint azok a művészek, akik nem hallgatnak másokra, 5 évnél tovább nemigen maradnak meg a szakmában.

„Tisztában vagyok vele, hogy nem tudhatok mindent. Értek a zeneíráshoz, össze tudok rakni egy jó dalokból álló albumot. Olykor azonban nehéz eldönteni, melyek legyenek ezek közül valóban jelen a lemezen” – fogalmazott Ed Sheeran, aki végülis úgy érzi, az albumra jó hatással volt a gondolkodásmódja.

Az énekes egyébként – aki egykori iskolatársával, Cherry Seabornnal él együtt - gyakran csak azért ír dalt, hogy érzéseit kifejezze.

B.A.

Kigyúrta magát Jonah Hill

Kigyúrta magát Jonah Hill

A népszerű színész gyakran változtatja meg külsejét egy-egy szerep miatt. Ezúttal több kilótól szabadult meg.   
Rendkívül fontos a babák számára az alvás

Rendkívül fontos a babák számára az alvá...

Egy friss kutatás arról számolt be, hogy mennyire fontos a csecsemőknek a sok alvás, hiszen rengeteg teendőben segíti őket.   
Vége Kourtney Kardashian románcának?

Vége Kourtney Kardashian románcának?

Nem találkozgat újabban a gyönyörű tévésztár és jóval fiatalabb kedvese. Kourtney Kardashian és Younes Bendjima kapcsolata a hírek szerint kihűlt.
Reggeli friss: jalapeno-bacon-ös tojás

Reggeli friss: jalapeno-bacon-ös tojás

Előételnek, reggelinek, könnyed vacsorának egyaránt megfelelő a jalapeno paprikával készült, baconnel ízesített, töltött főtt tojás.
Kate Moss fotói újra hódítanak

Kate Moss fotói újra hódítanak

Nem újdonság, hogy a divatiparban felhasználnak régi képeket, melyek egykor hatalmas sikert arattak. Így van ez a népszerű modell esetében is. 
Csuklónk bánja az okostelefonok használatát

Csuklónk bánja az okostelefonok használa...

Minél többet pötyögünk és böngészünk okos készülékünkön, annál nagyobb az esélye, hogy kialakul nálunk a fájdalmas carpalis alagút szindróma.
Ezért esznek a macskák füvet

Ezért esznek a macskák füvet

Olykor előfordul, hogy a kis kedvencek füvet kezdenek enni. Ez elsőre talán furcsa lehet, de cseppet sem kell aggódni.   
Kemény vallomást tett Harry herceg

Kemény vallomást tett Harry herceg

Kifakadt a brit királyi család ifjú tagja – Harry herceg sérelmezte, hogy gyermekként arra kényszerítették, kísérje anyja koporsóját a temetési menetben. Harry ...
Nem zavarja a plusz kiló Kulcsár Edinát

Nem zavarja a plusz kiló Kulcsár Edinát

A magyar sztárnak ugyan nem sikerült a legjobban a diétája, ez azonban egyáltalán nem érdekli.  
George Clooney visszavonul?

George Clooney visszavonul?

Az 56 éves sztárról azt beszélik, hogy felhagy a színészkedéssel és csak a családjának szenteli az életét.   
< >