2017. 11. 08. - 11:45

George Michaeltől különlegesség érkezett

George Michaeltől különlegesség érkezett

Érdekes kiadvánnyal lehetnek gazdagabbak a poplegenda rajongói. A néha énekesnek október végén új albuma jelent meg.

A második szólóalbum is megjelent George Michaeltől, melyen az MTV által 1996-ban rögzített Unplugged felvétel is hallható.

Bár a popikon fájóan fiatalon, 2016 karácsonyán elhunyt, rajongói ismét örülhetnek egy új, díszdobozban kapható kiadványnak, amelyet meg lehet venni digitális verzióban és dupla CD-n is.

A felvételt Londonban, a Three Mills Island stúdióban rögzítették 1996 októberében. George Michael nemcsak a Wham! együttes korszakából énekelt dalokat, hanem a Faith lemez, az Older és a Listen Without Prejudice Vol. 1 (Freedom ’90) albumok legkedveltebb számait adta elő.

A hangulat meghitt, a hangzás csodálatos.

Utóbbi, a Listen Without Prejudice Vol. 1 volt George Michael második szólóalbuma, de ezzel vált igazán átütő hatású művésszé.

A dalokat többségében a sztár írta, de ő volt a producer és a zenei rendező is.

George Michael számára egyébként a Faith, tehát az első album sikere volt igazán mellbevágó, hiszen a világon sokmillió ember vette meg a lemezt, ami akkoriban kevés előadóval fordult elő.

Fotó: Instagram

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.