2017. 07. 05. - 10:40

Iggy Azalea riválisával szövetkezik!

Iggy Azalea riválisával szövetkezik!

Meghökkentő fordulat: Azealia Banksszel állna össze Iggy Azalea egy közös szerzeményhez! Az énekesnő azt reméli, mindez korábbi ellenségeskedésüket is „valami pozitívvá és kreatívvá változtatja”.

Ennél meglepőbbet talán be sem jelenthetett volna Iggy Azalea. A népszerű énekesnő közölte, hogy Azealia Banksszel szövetkezik, akivel korábban csak az összetűzéseikről lehetett hallani.

Az elmúlt hat évben gyakran tettek megjegyzéseket egymásra. Azealia például megszólta Iggyt, afrikai-amerikai beszédstílusáért és kulturális szimbólumai miatt, hiszen ő valójában fehér és ausztrál.

Iggy ezek után mérgezőnek nevezte az énekesnő viselkedését, s hozzátette, hogy nagyon sajnálja, mert nyilvánvaló, hogy egy „nyomorult, haragos emberi lény".

2016-ban Iggy Azalea nyíltan ki is jelentette, hogy nem kedvelik egymást a rapperrel és nem jönnek ki egymással.

Mégis, 2017. július 3-án a csinos sztár meghökkentő posztot írt ki közösségi oldalára, melyben tudatja, hogy Azealiával összesítik erőiket egy új dal kedvéért, mely Iggy Digital Distortion című lemezére kerül majd fel.

Iggy bejegyzésében hozzátette: nem várja el senkitől, hogy megértse a döntését. Azt reméli, hogy ebből az extrém módon negatív szóváltásokból végül valami igazán pozitív és kreatív dolog alakul ki.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.