2017. 10. 25. - 10:50

Justin Timberlake megerősítette: fellép a Super Bowl-on

Justin Timberlake megerősítette: fellép a Super Bowl-on

Nagyon úgy tűnik, a népszerű énekes lesz az amerikai futball-esemény sztárja 2018 februárjában – Justin Timberlake azonban most kijelentette, „nem lesz semmiféle mellbimbómutogatás”.

Ahogyan minden évben, 2018 februárjában is sor került az amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntőjére, azaz a Super Bowl-ra. A félidős show-ra minden alkalommal komoly előadót hívnak meg, s a jelek szerint a legújabb Justin Timberlake lesz.

A sztár a közelmúltban megerősítette, hogy fellép a Super Bowl-on, ám mint viccesen megjegyezte, „ezúttal nem lesz mellbimbómutogatás”. Timberlake október 22-én közösségi oldalán árulta el, hogy visszatér az NFL-döntőre, hiszen évekkel ezelőtt is fellépett már az eseményen.

A műsorra alighanem sokan emlékeznek, ugyanis ekkor történt meg véletlenül a „Nipplegate” néven emlegetett baki: a Justinnal fellépő Janet Jackson fellépőruhája egyszercsak megadta magát, és a hozzáérő énekes véletlenül csupasszá tette Janet keblét mindenki szeme láttára. Timberlake gyakorlatilag lerántotta róla a ruha mellrészét.

Az énekes a történtekre emlékezve megjegyezte: „Na igen, most nem fog ilyesmi történni.” Justin Timberlake egyébként még csak a tervezés szakaszában van a leendő show kapcsán, de szeretne az elmúlt évek előadásaiból inspirálódni.

Legutóbb, 2017 februárjában Lady Gaga lépett fel a Super Bowl-on.

B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.