2017. 08. 09. - 10:50

Rita Ora újra halasztja második albumát

Rita Ora újra halasztja második albumát

Ismét eltolta újabb lemeze kiadását a csinos énekesnő. Rita Ora 2012-es albumának folytatását készítené el, melyet eredetileg 2017 novemberére tervezett.

Újra elhalasztotta második lemezének megjelentetését Rita Ora. A szép és tehetséges énekesnő, aki nagyot dobbantott The Hot Right Now című dalával, még 2017 júniusában jelentette be Instagram oldalán egy videóban, hogy új albumát novemberben tervezi kiadni.

A korong a 2012-es Ora debütáló album folytatása lenne – s már így is sokat vártak rá a rajongók.

Most azonban Rita a Facebook Live chat-en elárulta, hogy nagy eséllyel lemeze csak 2018-ban fog a boltokba kerülni.

A második lemezről egyébként az énekesnő már megjelentetett egy számot, a 2014-es, ismert I Will Never Let You Down-t. A késés azonban már ekkor elkezdődött – Rita Ora ugyanis nem egyezett exbarátjával, Calvin Harrisszel a dalok kapcsán, s azokat együtt akarták rögzíteni.

A menedzsmenttel szintén akadtak gondok, amely egyébként a zenészként népszerű Jay-Z Roc Nation cége volt.

Legutóbbi viszont már mindenki arra számított, hogy Rita Ora végre piacra dobja a várva-várt lemezt. A Facebook chaten az énekenső elárulta, olyan emberekkel dolgozik együtt az albumon, mint Chris Martin, Julia Michaels vagy Justin Tranter.

Fotó: Instagram

 

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.