Zene hírek

Rita Ora újra halasztja második albumát

Rita Ora újra halasztja második albumát

Ismét eltolta újabb lemeze kiadását a csinos énekesnő. Rita Ora 2012-es albumának folytatását készítené el, melyet eredetileg 2017 novemberére tervezett.

Újra elhalasztotta második lemezének megjelentetését Rita Ora. A szép és tehetséges énekesnő, aki nagyot dobbantott The Hot Right Now című dalával, még 2017 júniusában jelentette be Instagram oldalán egy videóban, hogy új albumát novemberben tervezi kiadni.

A korong a 2012-es Ora debütáló album folytatása lenne – s már így is sokat vártak rá a rajongók.

Most azonban Rita a Facebook Live chat-en elárulta, hogy nagy eséllyel lemeze csak 2018-ban fog a boltokba kerülni.

A második lemezről egyébként az énekesnő már megjelentetett egy számot, a 2014-es, ismert I Will Never Let You Down-t. A késés azonban már ekkor elkezdődött – Rita Ora ugyanis nem egyezett exbarátjával, Calvin Harrisszel a dalok kapcsán, s azokat együtt akarták rögzíteni.

A menedzsmenttel szintén akadtak gondok, amely egyébként a zenészként népszerű Jay-Z Roc Nation cége volt.

Legutóbbi viszont már mindenki arra számított, hogy Rita Ora végre piacra dobja a várva-várt lemezt. A Facebook chaten az énekenső elárulta, olyan emberekkel dolgozik együtt az albumon, mint Chris Martin, Julia Michaels vagy Justin Tranter.

Fotó: Instagram

 

B.A.

 

 

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >