2010. 02. 01. - 06:00

Rúzsa Magdi romantikus és angyali!

Rúzsa Magdi romantikus és angyali!
Hosszú idő után új szólódallal jelentkezik Rúzsa Magdi. Az énekesnő mesélt Gábriel című számról, amelynek szövegét Geszti Péternek köszönheti. Magdi elárulta: a dal sok embert meg fog lepni, ugyanis stílusában eltér ez eddig tőle megszokott hangzástól.
A dal.Doris Dragovic sok évvel ezelőtti sikere éled újjá Rúzsa Magdi előadásában, Geszti Péter dalszövegével, Novák Péter és Toma Ferenc hangszerelésében.
A nevek már akár önmagukért is beszélhetnek, mi azonban egy kicsit többet szerettünk volna megtudni a produkcióról.

Arról, ahol a muzsika és a szöveg egyaránt többrétegű, misztikus és romantikus. Egyszerre idézi fel a hűs templom boltívei alatt meditáló embert, és a szerelmest, aki mosolygós, mÁlom.editerrán égbolt alatt álmodik szenvedélyről és beteljesülésről.


A dal a vágyról szól, benne Gábriel angyal eljövetele mint egy álom béli jelenés történik meg, s az égi szerelem hírnökével boldogan hagyjuk el az érzéketlen világot. Gábriel csókjától elégünk és újjászületünk. Érintése a magányból való megváltást, a megtisztulást hozza el, miközben nagyon is földi vágy hevít minket.
Régi álom teljesült
Nem mindennapi slágerről van tehát szó, amelybe mást érthet bele a hívő, az agnosztikus vagy az ateista ember, de az biztos, hogy a dal szépsége Rúzsa Magdi előadásában mindenkit magával ragad.
A dal címe Gábriel, és egy angyalról szól. - Gábriel sok mindennek az angyala, például a gyógyításnak, de ő a hírhozó is, valamint az én őrangyalom is.

Többjelentésű a dal szövege, egy kicsit halálos, égi-földi szerelem egy angyallal, aki talán az utolsó ítélet előtt jön el értünk, akibe szerelmesek vagyunk, aki mint egy jelenés jelenik meg álmunkban, és boldogan hagyjuk el miatta ezt az érzéketlen világot.
Forrás:www.zene.hu, www.blikk.hu

 

 

Memo

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.