2017. 11. 02. - 13:10

Új videóhoz állt össze a mini Spice Girls

Új videóhoz állt össze a mini Spice Girls

Melanie C folytatja az egykori lányzenekar együttműködésnek előkészítését: a Spice Girls mini formációja egy új videoklip készítése miatt ismét közösen látható.

Bár az együttműködés nem tartós, talán még egy lépéssel közelebb kerülünk a Spice Girls újraegyesüléséhez.

Melanic Chisholm – Mel C – ugyanis továbbra is munkálkodik az egykori lánycsapat „összerántásán”. Az énekesnő október utolsó hetében jelentette meg remekül sikerült új videoklipjét, legutóbbi szóló dalából, a Room For Love-ból, melyben nem mások működnek közre, mint Emma Bunton, Geri Halliwell (ma már Horner) és Victoria Beckham.

Sőt, Natalie Imbruglia is szerepel a szerzeményben, illetve számos, rajongókból álló fiatal a világ minden tájáról.

A dalt eredetileg a promóciós brazil turnéhoz tervezték, 2017 elejére. Melanie és akusztikus zenekara azonban meglepődött, hogy a Room For Love improvizatív verziója mekkora sikert aratott egy rajongói esten. Minden szót utánuk énekeltek a jelenlevők.

Ekkor született meg a különleges videoklip ötlete, amelyhez a rajongókat is arra kérték, mindenki készítse el a saját verzióját a dalhoz, aki kedvet érez hozzá. A kedvenceket aztán összeválogatták és bekerültek a klipbe.

A szerzemény egyébként Melanie új, Version of Me albumáról származik, amely minőségben követi a remekül sikerült Hold On című dalt.

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.