2023. 09. 19. - 13:01

Jön a legújabb EA Sports küzdősport játék

Jön a legújabb EA Sports küzdősport játék

Az EA Sports verekedős játék sorozatának legfrissebb évadja elég brutális élményekkel várja a játékosokat. 

Felnőtt korhatáros besorolást adott az EA Sports játékkészítő szoftver óriás a legújabb verekedős játékuknak. A cég UFC 5 névre keresztelte a legújabb játékot. A szoftverkészítő a napokban jelentette be a hírt, hogy hamarosan piacra dobják a legújabb fejlesztést, amely számos újítást tartalmaz. 
 
Az előzetesben bemutatott részletek alapján kiderül, hogy az EA Sports jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a játék minél valósághűbb és brutálisabb legyen, mivel ez a digitalizáció, a robotizáció és a mesterséges intelligencia korszakában már alapvető. 
ea_torzs
Nagy durranás lesz az új játék
 
A Frostbite Engine innováció támogatásával a játékbeli mérkőzések elképesztő valóság hűséggel fognak megjelenni a rajongók előtt. Az egyik legnagyobb újítás a dinamikus sebzési és sérülési rendszer, amely rendkívül realisztikus élményt kínál majd a játékosoknak.
 
A harcosok sérüléseinek figyelembevétele a játékmenet során jelentős szerepet kap az idei sorozatban, amely így nagy hatással van a kiválasztott sportolónk mozgására és képességeire.
 
Az UFC 5 játék megoldásai abban is különbözik a korábbi verzióktól, hogy összetettebb és gördülékenyebb harcokat képes folytatni. A vadonat új bírói reakciók, a szuper lassítások és a különféle kihívássorozatok még izgalmasabbá teszik a mérkőzéseket, így várhatóan teljes mértékben lekötik majd a küzdősport rajongókat.
 
Forrás: Gamestar, UFC, EA
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.