2009. 04. 10. - 06:40

Caravelle - Kényelmes kíséret Önnek és vendégeinek

Caravelle - Kényelmes kíséret Önnek és vendégeinek
A Caravelle az Ön magas elvárásait és igényeit is kielégíti - némely pillanatokban meg is haladja.
Tekintse meg a Volkswagen Caravelle videóját!


Már az első benyomás alapján felfedezzük páratlan minőségét. Harmonikus formák, hangsúlyozott vonalvezetés - egy egészen kivételes autó mutatkozik be Önnek.

Az Ön magas elvárásait és igényeit is kielégíti

Volkswagen Caravelle - Az Ön magas elvárásait és igényeit is kielégíti

 

Kérjen árajánlatot!


A Caravelle maximálisan teljesíti az Ön elvárásait és megfelel az igényeinek - némely pillanatokban meg is haladja. Már az első benyomás alapján felfedezzük páratlan minőségét. Harmonikus formák, hangsúlyozott vonalvezetés - egy egészen kivételes autó mutatkozik be Önnek.

 

Maximálisan teljesíti az Ön elvárásait és megfelel az igényeinek

Volkswagen Caravelle - maximálisan teljesíti az Ön elvárásait és megfelel az igényeinek

 

A Caravelle a maximális mobilitást képviseli. Tágasabb, mozgékonyabb, variálhatóbb, mint bármely más limuzin- és közben úgy mozog, mint akármelyik személyautó. Mindehhez magas komfortot kínál. Vele mindenki kényelmesen utazik. És tényleg, minden helyzetben. Egyetlen más autó sem annyira alkalmazkodó, mint a Caravella. Mert az életben valami mindig mozgásban van.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Ez a benyomás az autó belsejében is következetesen folytatódik. Amint az oldalsó tolóajtót kinyitja és pillantása a kényelmes belépőre, a páratlan minőségű ülésekre, és a belső tér elegáns kialakítására esik, az a biztos érzése támad: itt jól fogom magam érezni!

 

Tágasabb, mozgékonyabb, variálhatóbb, mint bármely más limuzin

Volkswagen Caravelle - Tágasabb, mozgékonyabb, variálhatóbb, mint bármely más limuzin

 

A kényelem a Caravelle-nél az első helyen áll. Ezért sok kényelmes és praktikus extrával áll starthoz. Komforttető tetőbefúvókkal, az utastér bal oldalán tolóablak, napfényrolók, szőnyegborítású padlózat (a Trendline esetében rendelhető) gondoskodik útközben a köröskörül kényelmes belső kialakításról, és szemlélteti a Caravelle minőségi enteriőrjét.

 

Több gazdaságosság, nagyobb változatosság, nagyobb teljesítmény: a Caravelle bőségesen megfelel ennek az igénynek. Rögtön hat hosszú élettartamú motort kínál, amelyek forgatónyomatéka széles fordulatszám-tartományban fejti ki hatását. Így mindig mozgékony és egyúttal kiegyensúlyozott menettulajdonságokat mutat.

 

Komfort, kényelem, biztonság

Volkswagen Caravelle - Komfort, kényelem, biztonság

 

Kérjen árajánlatot!

 

Dolgos napjaink gyors mozgást kívánnak. A Caravelle-ben a biztonság az első helyen áll - minden időben.

 

[Forrás: vw.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.