2010. 09. 29. - 05:59

Csúcs teljesítmény, tökéletes vezetési élmény

Csúcs teljesítmény, tökéletes vezetési élmény
A Subaru WRX STI 2011-es modelljét a gyártók nemes egyszerűséggel „Minden idők leggyorsabb WRX STI" modelljének nevezik.
A Subaru 1994 óta gyártja a WRX STI modelljeit, melyek folyamatos fejlesztésen mennek át, hogy mindig a legjobb minőséget biztosítsák a márka kedvelői számára. A 2011-es modellt úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt adja. Az új modellt teljes tesztelésnek vetették alá, annak érdekében, hogy biztosítani tudják az autó legelső változata óta híres teljesítményt és biztonságot.

Subaru WRX STI
Minden idők leggyorsabb Subaru WRX STI szériája

 

Minden féle időjárási-, közlekedési és útviszonyok között tesztelték az autót, amely minden helyzetben a legjobb teljesítmény nyújtotta. A 2011-es modellt új futómű és felfüggesztés teszteknek vetették alá és az új fejlesztések még stabilabbá és kiszámíthatóbbá tették az autót, mely tökéletesen uralható és eközben élvezetes menetteljesítményt nyújt.

Subaru WRX STI
A belső kialakítását is a sportosság jellemzi

 

A tökéletes uralhatóságot szolgálja az is, hogy az új autónak csökkentették a hasmagasságát, ezáltal az úttartása is javult, még a nagy sebességgel bevett kanyarokban is. A modell kínálatban az új 4 ajtós változat is megjelent a Subaru-rajongók legnagyobb örömére.

Subaru WRX STI
Tökéletes útfekvést biztosít minden időjájárási körülmény esetén

 

Az első felfüggesztés alsó lengőkarjának hátsó perselyét gömbcsapágyas kivitelre cserélték, mely a Subaru történetében egyedülállónak mondható. Ez segít abban, hogy a vezető a legpontosabb visszajelzéseket kapja a kormányműből. A kerékösszetartási és kerékdőlési merevség javításával még jobb lett az új Subaru úttartása.
Az új modell minden szempontból figyelemre méltó lett.

-BT-

(Forrás: Subaru hivatalos honlapja)

Szóljon hozzá a fórumon!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.