2009. 07. 30. - 06:45

Mazda MX-5 - Ellenálhatatlan dinamikával

Mazda MX-5 - Ellenálhatatlan dinamikával

A teljes egészében új fejlesztésű Mazda MX-5 immár a világ első számú roadstereként emeli új dimenziókba semmi mással össze nem téveszthető formavilágát, ellenállhatatlan dinamikáját és egészen különleges kapcsolatát az úttal.

Tekintse meg a Mazda MX-5 videóját!

 

A legújabb Mazda MX-5 büszkeséggel tölti el alkotóját, hisz benne a legkorszerűbb formatervezési irányzatok a hagyományos értékek mentén ölthetnek testet. A volán mögé ülve Ön is valósággal eggyé forr vele, s mindketten azonnal készen állnak az „Élményre". Nem fog csalódni!

 

Mazda MX-5

A teljes egészében új fejlesztésű Mazda MX-5 immár a világ első számú roadstereként emeli új dimenziókba semmi mással össze nem téveszthető formavilágát

 

Az új generációra tekintve jól érzékelhető az atletikus, izmos formák mögött rejlő erő. Masszív megjelenésű, ám a szórakozás jegyében született. Ha a vezetés élvezetére vágyik, ez az Ön autója.

 

MX-5

MX-5 - Az új generációra tekintve jól érzékelhető az atletikus, izmos formák mögött rejlő erő

 

Az aerodinamikus formák szintén a sportos menettulajdonságokat szolgálják. Az MX-5 nagy sebességnél is nyugodt és stabil autózást kínál, ami még tovább erősíti az egység érzetét Ön és autója között. Együtt bármire képesek!

 

Kint az utakon a vezetés egyszerű és letisztult élményét keressük. A Mazda MX-5 utastere pontosan ilyen hangulatot áraszt. A felesleges cirádáktól mentesen, Ön mindenkor a legélvezetesebbre összpontosíthat - a nyitott autózás roadster-élményére.

 

Az MX-5

Az MX-5 nagy sebességnél is nyugodt és stabil autózást kínál

 

Az utastér testre szabott és kényelmes, az övvonal felett pedig az Ön számára is kitárul a nyitott Mazda MX-5 világa. Belül a letisztult formákat felvonultató, tetszetős műszerfal vonzza a tekintetet, vagy éppen a formás középkonzol és kardánalagút, az utastér „gerince".

 

A sportos stílus itt valóban egyszerű, masszív, mégis kifinomult formákban fogalmazódik meg.

 

MX-5 - Az utastér testre szabott és kényelmes

MX-5 - Az utastér testre szabott és kényelmes

 

A könnyű és nyomatékos Mazda MX-5 vezetése mindig élvezet. Fürgesége büszkeséggel tölt el minket. Erős motorjai és a rövid kapcsolási utakkal, hajszálpontosan működő, átdolgozott sebességváltónk a vérbeli sportkocsik stílusát - és természetesen hangját - idézik.

 

[Forrás: mazda.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.