2010. 01. 28. - 13:51

Megérkezett az új Mini! - Ötféle motorral, négy fotellel és üvegtetővel.

Megérkezett az új Mini! - Ötféle motorral, négy fotellel és üvegtetővel.

A MINI hivatalosan is bemutatta első crossover modelljét, a Countrymant. De nem csak ebben egyedülálló.

A Countryman ugyanis a brit márka első négyajtós modellje, amely összkerékhajtást és négy teljes értékű ülést kapott. A majdhogynem négy méter hosszú luxus crossover természetesen könnyűfém felnigarnitúrával érkezik, opcióként választható hozzá a panorámatető és a kettő vagy három elemből álló hátsó üléssor.

 

Az új Mini Countryman panorámatető és négyajtó

 

Az új Mini Countryman -  A Brit szépség


Európa útjain már ebben az esztendőben feltűnik a típus, a tengerentúlra azonban csak 2011-ben hajóznak át. Kezdetben három, benzines és két dízel erőforrással érkezik, a 90 lóerős turbódízeltől az 1. 6 literes, négyhengeres, duplaturbós benzinesig, amely 184 lóerőt produkál majd.

 

Az új Mini Crossover Countryman az országúton

 

A Mini szeli az országutakat nem hiába kapta a Countryman nevet


Mindegyik típus alapfelszereltségként kapja a fékerő-visszanyerő rendszert, illetve a stop/start környezetkímélő elektronikát. Mindegyik motorhoz alapban jár a hatsebességes manuális váltó, a benzinesekhez azonban a szintén hatsebességes automataváltó is elérhető lesz.

 

(Forrás: ma.hu)

 

Szóljon hozzá a fórumon!

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.