2009. 05. 05. - 06:12

Nissan TIIDA – A kompakt luxusautó

Nissan TIIDA – A kompakt luxusautó

A TIIDA - mérettől függetlenül - a piac egyik legjobban felszerelt modelljei közé tartozik.

Tekintse meg a Nissan TIIDA videóját!

 

Ha a TIIDA tágas utastere és kifinomultsága révén nagyobb autónak tűnik, mint amilyen, ezt az érzést tovább hangsúlyozza az olyan felszerelések hosszú listája, amelyek ritkán találhatók meg egy C-kategóriájú autóban. A TIIDA egyes modellváltozataiban az alapfelszereltség részeként vagy extraként elérhető felszerelések közé tartozik a Bluetooth mobiltelefon-csatlakoztatás, a műholdas navigáció, a bőrkárpit, az intelligens kulcs és az automata légkondicionáló.

 

Nissan

Nissan TIIDA - A piac egyik legjobban felszerelt modellje!

 

A kényelmes ülések lehetővé teszik, hogy a vezető az útra koncentráljon. A Tiida különösen nagy üléseiben puha anyaggal bevont, szilárd ülőpárnák gondoskodnak a kényelemről és a megfelelő tartásról, a puha kartámaszok pedig főleg hosszabb utazásnál növelik a komfortérzést.

 

Jellemzők:
- Nagyautós felszereltség
- Bluetooth mobiltelefon csatlakoztatás
- Színes képernyős műholdas navigáció
- Automata légkondicionáló
- Bőrkárpit
- Intelligens kulcs
- Automatikus kapcsolású fényszóró és ablaktörlő

 

Út közben

Nissan TIIDA - Több felszereltségi és kiviteli szinben is elérhető!

 

A TIIDA háromféle felszereltségi és kiviteli szintben érhető el, amelyek a Nissan hagyományos gyakorlatát követik: a belépő szint a Visia, ezt követi az Acenta, és a csúcskivitel a Tekna.

 

Alapkivitel A Visia alapkivitele tartalmazza a manuális klímaberendezést, a kulcs nélküli zárműködtetést, a négy elektromos ablakemelőt, a vezető oldalán egyérintős működtetéssel, az elektromos állítású külső visszapillantó tükröket és az állítható magasságú vezetőülést. A ferdehátú kivitelben a hátsó ablaktörlő a hátrameneti fokozat kapcsolásakor automatikusan működni kezd, ha az első ablaktörlő be van kapcsolva.

 

NISSAN TIIDA

Nissan TIIDA - Nagy szilárdságú karosszéria!

 

A nagy szilárdságú karosszéria része az oldalütközéskor védelmet nyújtó ajtó-megerősítés és a behatolást gátló ajtószerkezet, az áttervezett lökhárító és motorházfedél pedig a gyalogosok biztonságát növeli.

 

Az Acenta modellváltozatban értékesebb szövetkárpitozásúak az ülések, az audio/kommunikációs rendszerhez 6 hangszóró tartozik. Jól átgondolt részletmegoldásként ezekhez járulnak az automatikusan kapcsolódó fényszórók és az esőérzékelő ablaktörlők, valamint a fedélzeti számítógép.

 

A kényelmi és látvány-elemek közé tartozik az automata légkondicionáló, az első és hátsó kartámasz, az alumínium-borítások és az első üléstámlák hátán kialakított térképzsebek.

 

Hátsó rész

TIIDA - Elegáns vonalvezetés!

 

A csúcs-változatot képező Teknában mindezeken felül megtalálható a részleges bőrkárpitozás (a teljes bőrkárpit opcióként rendelhető), az automata sebességtartó rendszer, a bőrbevonatú kormánykerék, a behajtható tükör és az intelligens kulcs -ez utóbbi lehetővé teszi az ajtók nyitását és zárását, a motor beindítását még akkor is, ha a kulcs nem kerül ki a zsebből vagy a kézitáskából. A felszereltség része még a ködlámpa, a 15 collos könnyűfém kerék, a 6 CD-s lejátszó. A xenon-fényszóró opcionálisan rendelhető.

 

Az Acenta modellváltozathoz felszereltségi csomagok rendelhetők: a Comfort csomag része a sebességtartó automatika és a bőr bevonatú kormánykerék; a Technology csomag az intelligens kulcsot és az elektromosan behajtható tükröt tartalmazza, míg a Look (látvány) csomag könnyűfém kerekekből és ködlámpából áll.

 

Műholdas navigáció Az Acenta és a Tekna modellváltozatokhoz napfénytető, és ami még fontosabb, DVD-alapú, legutolsó generációjú navigációs rendszer is rendelhető. A Nissan Pathfinderben nemrég bemutatott rendszerhez hasonló navigáció a piacon elérhető legintuitívabb módon használható megoldások egyike.

 

A TIIDA az ideális választást jelenti azoknak a vevőknek, akik nagyra értékelik a kényelmet és a praktikus használhatóságot.

 

[Forrás: nissan.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.