2009. 04. 25. - 06:22

Sandero – Robusztus és megbízható

Sandero – Robusztus és megbízható

Stílus, tér és robosztusság egyaránt elérhető.... Valódi nagyvonalúság!

Tekintse meg a Dacia Sandero videójátt!

 

 

A robosztus és megbízható Dacia Sandero-t úgy tervezték, hogy hosszútávon is tökéletesen megfeleljen az időjárás és útviszonyok kihívásainak. Motorválasztéka a Renault megbízhatósági előírásainak megfelelő, és teljesen biztonságos vezetést biztosít.

 

Dacia Sandero: modern 5 ajtós modell, csábító formatervezéssel, amely különlegesen kidolgozott homlokrésszel, egyaránt sugall dinamizmust és erőt.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Dacia Sandero

Sandero - Robosztus és megbízható

 

A Dacia Sandero modern és dinamikus megjelenése mögött valódi értékeket találunk. Nagyméretű belső tere 5 felnőtt utas szállítására alkalmas. A hátsó üléssor lehajtásával igényeihez mérten bővíthető a csomagtér.

 

A Dacia Sandero-ban szabad helyben nincs hiány. 320 literes csomagtere kategóriájában az egyik legnagyobb.

 

Modern és dinamikus megjelenés

Modern és dinamikus megjelenés

 

Kérjen árajánlatot!

 

Az első lámpatestek kifejező formája teljesen modern és csábító külsőt kölcsönöz az új modellnek. A karosszériába tökéletesen integrált lökhárító / hűtőmaszk egysége még inkább felerősíti a dinamizmus és a robosztusság világát.

 

A Dacia Sandero megalkotásakor mindent elkövettek, hogy egy olyan járművet készítsenek, amelynek a minősége kifogástalan, az ára a Dacia szellemiségéhez hű, tehát nagyon vonzó a kínált belsőhöz és a nyújtott szolgáltatásokhoz.

 

Dacia Sandero

Dacia Sandero - Biztonságos utazáshoz

 

 

A belső hangulat kellemes, az ülések kényelmesek, a lábaknak elegendő hely jut. Sőt, a padlólemez és a vezetőhely kezelőit úgy terveztük, hogy azok mind mind a nyugodt utazást szavatolják.

 

Az új Dacia Sandero minden szükséges menettulajdonsággal rendelkezik, hogy mindenhova könnyedén eljusson. A Dacia Sandero kiváló hasmagassága (155 mm) lehetővé teszi, hogy bármilyen - városi, vagy vidéki - útnak nekivágjon. Sőt, még alsó védelemmel is elláttuk, hogy az utakon kockázat nélkül haladjon.

 

Kérjen árajánlatot!

 


Dacia Sandero

Dacia Sandero -Nyugodt, kellemes vezetéshez

 

A Logan padlólemezét használja, amely a Renault csoport B padlólemezéből származik, így örökli az első/hátsó futóművet és felfüggesztéseket, hogy a vezetés és az úttartás még pontosabb legyen.

 

A Dacia Sandero Renault motorokat kapott, amelyek már ismertek biztonságukról, iletve padlólemezt amelyekkel minden utat meghódíthatunk, bármilyenek is legyenek azok.

 

[Forrás: dacia.hu

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.