2009. 05. 11. - 06:27

Telis-tele üdítő ötlettel - Kia Soul

Telis-tele üdítő ötlettel - Kia Soul

A Kia Soul egy vadonatúj városi autó, telis-tele üdítő ötletekkel - egy autó, amiben a vásárlók gondolatai szabadon szárnyalhatnak.

Tekintse meg a KIA Soul videóját!

 

 

Tágas utastere a sokkal nagyobb külső méretekkel rendelkező autók belső méreteivel megegyező, vagy azt meghaladó férőhelyet kínál" nyilatkozta örömmel Panu Vainamo, a Kia Motors Europe marketing igazgatója.

 


KIA Soul

KIA Soul - Telis-tele üdítő ötletekkel!

 

A Soul egy ötajtós, csapotthátú, elsőkerék-meghajtású autó, magasan futó tetővonallal és szokatlanul hosszú tengelytávval. Feltűnő megjelenését függőleges méretei okozzák. Magassága 1.610 mm, a szélvédő alapja 135 mm-el magasabb, mint egy átlagos kompakt au-tónál, a csípőpont 120 mm-el van magasabban, és a talajtól való távolságot is megemelték 45 mm-el.

 

KIA Soul elölről

KIA Soul - Feltűnő megjelenés!

 


 

 

 

A két rendkívül hatékony 1.6-literes, 16-szelepes, négy hengeres benzin- és dízelmotor a DOHC technológián alapszik, amely már bizonyította rendkívüli sikerét az Európában gyártott Kia cee'd-ben.

 

Út közben

KIA - A technológia már bizonyított

 

A dízelmotor 126 lóerő teljesítményre képes 4,000-es fordulatszámon, maximális nyomatéka 2,000-es fordulatszám mellett 255 Nm. A teljes egészében alumíniumból készült benzinmotor teljesítménye 126 LE 6,300-as fordulatszámon, nyomatéka 4,200-as fordulaton 156 Nm.

 


KIA Soul

KIA Soul - Várjuk a bemutatkozását!


 

[Forrás: kiamotors.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

További autós híreink->

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.