2010. 01. 08. - 01:56

Új Spark a Chevrolet városi autója

Új Spark a Chevrolet városi autója

A új Spark ötajtós városi autónak készült.Egyike a legtágasabb kisautóknak, - okos kialakítása révén tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb, mint a legtöbb kisautó.

A világ legkiválóbb dizájnereinek stílusos alkotása.Sok versenytársával ellentétben az új Spark ötajtós és ötüléses.Tökéletes a barátokkal töltött városi éjszakákra, vagy egy második autónak az egész család számára.

Az új Spark belső tere : Minőségi anyagok és modern dizájn

Az új Spark belső tere : Minőségi anyagok és modern dizájn

Sportos külseje és határozott vonalai markáns külsőt kölcsönöznek neki, megjelenése pedig a nagyméretű városi autók között is magabiztossá teszi.

Az új Spark középső konzolja elsimult és egyben szép

 

A középső konzol egyszerű és szép is egyben

A modern motorválaszték, a hatelemes légzsákrendszer és a parkolást segítő automata funkció gondoskodnak arról, hogy a Sparkot könnyedén, mégis biztos kézzel vezéreljük.

Az analóg sebességmérő és a digitális fordulatszámmérő

Az analóg sebességmérő és a digitális fordulatszámmérő

Stílusos és nagyon kényelmes a váratlan megoldásainak köszönhetően.A műszerfalat a motorkerékpárok ihlették analóg sebességmérővel és digitális fordulatszámmérővel. Hátul az ajtókilincsek rejtettek és a belső terében a minőségi anyagokat használtak fel.

(Forrás: Chevrolet hivatalos oldala)

Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.