2018. 10. 28. - 15:55

Micsoda? Szivárvány baba?

Micsoda? Szivárvány baba?
Te hallottál már a legújabb kifejezésről, amellyel a babákat jellemzik? Ez az egészen új fogalom nagyon érdekes dologból nőtte ki magát. 
A szivárványbaba kifejezést többnyire azokra a picikre használják a szülők, akik egy korábbi felszívódás, vetélés vagy esetleg halva születés után egészségesen jöttek a világra. Mivel már egy hatalmas tragédia ért egy családot, nagy meglepetés az ép kisbaba, akinek érkezése olyan, mint a vihar után megjelenő szivárvány. Tehát egyfajta csodaként élik meg a felnőttek a kicsi megszületését. 
 
baba2
Reményt adnak a szivárvány babák
 
Manapság egyébként ritkábbak a különféle vetélések és a halva születés is, hiszen az orvostudomány fejlődésével rengeteg baj elkerülhető. 

A szivárványbabák kifejezés nagyon népszerű, amely nem csoda, hiszen reményt ad azoknak, akik már lemondtak a gyermekről. Szerencsére pedig napjainkban már számos olyan dolog van a tudományban, amely segíti a családokat, hogy egészséges babájuk szülessen.
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.