2023. 10. 26. - 12:28

Egyre több a modern tanműhely

Egyre több a modern tanműhely

Magyarországon hónapról-hónapra egyre több modern oktató helyszínt adnak át. 

Ismét átadtak Magyarországon egy modern tanműhelyet. Most éppen Siófokon készült el egy csúcstechnológiás oktatókonyha, méghozzá a Balatoni Kulináris Műhely tulajdonában álló intézményben.
 
A finom ételek készítése hosszú idők óta a magyar kultúra és az életünk elengedhetetlen része. A modern oktatókonyhák létrehozásához köthető program egy olyan fejlesztés Magyarországon, amely megújíthatja az ételkészítést és az ilyesfajta művészetek oktatását. 
 
oktatokonyha_torzs
Nagy hangsúlyt kap Magyarországon a modern oktatás
 
A hagyományos és régi módszerek helyett a tanműhelyekben a technológia és az innováció jelenik meg, ez pedig teljesen új dimenziókat nyithat ebben a világban. 
 
A modern oktatókonyhák azért épülnek fel Magyarországon, hogy a gasztronómia világában elhelyezkedő munkaerő szinte mindent megtanuljon az iskolában és a vendéglátóipari cégeknek ne kelljen munka közben is tanítani őket, hiszen ez nagy pazarlás. 
 
A modern siófoki tanműhelyre közel 40 millió forintos támogatást is kap az intézmény és ez lesz Magyarország legmodernebb eszközökkel felszerelt oktatókonyhája. 
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.