2023. 09. 22. - 09:30

Hardveres- és szoftveres kihívások – Innovációs verseny indul

Hardveres- és szoftveres kihívások – Innovációs verseny indul

Újra innovációs megmérettetést rendez a Bosch és a CraftHub. A közös szervezésű hackathon a Code #LikeABosch nevet viseli és 2021 óta szervezik meg.

Ismét megrendezik szeptember végén a Code #LikeABosch elnevezésű innovációs versenyt a Bosch és a CraftHub szervezésében, melyre elsősorban középiskolásokat, egyetemistákat és fiatal pályakezdőket várnak – tudatta a markamonitor.hu. 
 
Magas szintű kódolási tudás nem kell, de fontos, hogy legalább egy csapattag rendelkezzen valamelyik programnyelv terén alapismeretekkel. Az ötletek állnak a fókuszban – tudatta a Varga Károly, a CraftJub egyik alapítója és ügyvezetője.
 
Sokakat megmozgat a Code #LikeABosch elnevezésű innovációs verseny
Sokakat megmozgat a Code #LikeABosch elnevezésű innovációs verseny
 
Az esemény már harmadjára kerül megrendezésre, először 2021-ben szervezték meg. Olyan találmányok születtek, mint a vezeték nélküli hőérzékelő kocka, az útakadályt azonosító drón vagy az automatizált szellőztető rendszer.
 
A versenyre nevezők csak a megmérettetés előtti napokban tudhatják meg, mi lesz a feladat, s ekkor választhatják ki, szoftver vagy hardver kategóriában tesznek-e próbát.

Az egyes kihívások bajnokai 3000-3000 eurót nyerhetnek, míg az abszolút győztes további 5000 euróval távozhat – írta meg a markamonitor.hu.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.