2023. 11. 02. - 09:45

Innovatív termékek és technológiák – Újra lesz Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat

Innovatív termékek és technológiák – Újra lesz Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat

Idén is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot a Magyar Innovációs Szövetség, melynek célja a hazai, kiemelkedő eredmények elismerése.

A hazai innováció legkiemelkedőbb eredményeit hivatott elismerni az a pályázat, amely idén is meghirdetésre kerül a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) jóvoltából.
 
A Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatra 2024. február 5-ig lehet jelentkezni – tudatta az MTI.
 
 
A díjjal nemcsak elismerik hazánk leginkább kiemelkedő innovációs eredményeit, hanem lehetőséget is adnak ezen termékek, technológiák megismertetésére a gazdasági élet szereplői, illetve a társadalom körében.
 
A pályázatot a MISZ a Magyar Innovációs Alapítvány által hirdeti meg. Fő támogatója a Kulturális és Innovációs Minisztérium, a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), emellett támogatói az Agrárminisztérium (AM), az Energiaügyi Minisztérium (EM), a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) – írta meg az MTI.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.