2016. 01. 02. - 13:56

2015 legjobban öltözött szépségei!

2015 legjobban öltözött szépségei!

Jennifer Lopez-től egészen Demi Lovato-ig és tovább, ezek a gyönyörű nők biztosra mentek, hogy hosszan tartó nyomot hagyjanak 2015-ben. Nézd meg, mely sztárok birtokolják 2015 divatját!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez igazán változatos évet tudhat maga mögött a divat terén. A híres „meztelen” ruhájától az American Idol-ban látott szexi ruhadarabokig, a sztár mindig lenyűgözően festett. 46 évesen a sztár jobban néz ki, mint valaha, és alig várjuk, mit tartogat nekünk 2016-ra.

Demi Lovato

Demi Lovato

Demi Lovato a csúcson volt ebben az évben, és mindezt gyilkos stílussal csinálta. Az alakját kiemelő ruháktól a mesés estélyikig, a sztár mindig bebizonyította mennyire magabiztos.

Gina Rodriguez

Gina Rodriguez

Mióta magáénak tudhat egy Golden Globe díjat, Gina Rodrigueznek nagyon mozgalmas éve volt, rengeteg ragyogó szereléssel. A sztár játékos stílusa nagyon passzol kedves személyiségéhez, amitől még jobban szeretjük.

Sofia Vergara

Sofia Vergara

Nem számít, hol van, Sofia Vergara mindig tudja, hogyan öltözzön. A meseszép hírességnek varázslatos éve volt, tele gyönyörű ruhakölteményekkel, beleértve lélegzetelállító esküvői ruháját is.

Selena Gomez

Selena Gomez

A régi Disney sztár a szemünk előtt cseperedett fel. Selena Gomez 2015-ben egyértelműen szexivé vált, sok olyan ruhadarabbal, melyeket mi is a szekrényünkben szeretnénk tudni.

Jessica Alba

Jessica Alba

Amikor elfoglalt vagy, mert meg akarod váltani a világot, mint Jessica Alba, akkor szükséged van egy varázsszekrényre. Ez az anyuka/színésznő/üzletasszony túltett magán 2015-ben, mindig ragyogóan festett, miközben hű maradt visszafogott és klasszikus stílusához.

Christina Milian

Christina Milian

Christina Milian mindig készen áll, hogy felforgassa környezetét. Mindegy, hogy díjátadó, filmpremier vagy előadás, a sztár mindig remekül nézett ki.

 

Képforrás: latina.com

S.A.

 

Lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Nice-divat-%C3%A9letm%C3%B3d-591365057621914/timeline

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.