2014. 09. 23. - 13:00

A tökéletes testért a sztárok szerint is küzdeni kell

A tökéletes testért a sztárok szerint is küzdeni kell

Több híresség is ellátogatott a hétvégén a Papp László Sportarénában megrendezett életmód-rendezvényre, ahol mindenki kipróbálhatta, hogy milyen lehetőségei vannak annak, aki egy kis mozgásra vágyik.

Több ezren vettek részt a hétvégéi életmód-rendezvényen, ahová több sztár, közöttük Tolvai Reni is kilátogatott. Az énekesnő sohasem titkolta, hogy hízékony, de igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy megőrizze csinos alakját. Szereti a kardió  és a súlyzós edzéseket is , de az egyik nagy kedvence a vibrációs tréning. Kulcsár Edina szépségkirálynő és udvarhölgyi is részt vettek a rendezvényen, ahol egy különleges, funkcionális edzést, a TRX-et mutatták be. A lányok életében is mindennaposak a testedzések, hiszen a szép testért sokat kell tenni.

 
Hatalmas sikere volt a fitnesz rendezvénynek

Az eseményen résztvevők megismerkedhettek a különféle edzésformákkal, de a legsikeresebb program kétség kívül Rubint Réka és Schobert Norbi fitnesz órája volt. A közönség sikítva csinálta végig a Norbi és Réka tartotta edzést, amelyet mindenki nagyon élvezett. Az edzés különlegessége volt, hogy a két fitnesz tréner együtt tartotta az órát, így mindketten beletehették saját stílusukat. A rendezvényen a különleges edzésformákat is kipróbálhatták a résztvevők. Aki pedig kedvet kapott a sportoláshoz, az bőségesen meríthet ihletet celebjeinktől, akik számára szintén nagyon fontos a test karbantartása, hiszen igaz a mondás, miszerint: Ép testben ép lélek…

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.