Bulvár

Aggódnak Margot Robbie-ért a barátai

Aggódnak Margot Robbie-ért a barátai

Minden lehetőséget megragad a csinos színésznő, aki sorra kapja is a szerepeket mostanában – barátai azonban aggódnak érte, szerintük Margot jó úton halad a kiégés felé.

Már érkezik a mozikba Margot Robbie főszereplésével az Én, Tonya című film is – a szép színésznő minden alkalommal él, ha egy számára megfelelő alkotásban megcsillogtathatja tehetségét.

Margot Robbie sok szerepet vállal - aggódnak érte a barátai 

Margot Robbie sok szerepet vállal - aggódnak érte a barátai

Barátai azonban aggódnak érte – attól félnek, hogy Margot, aki mellesleg saját céget is vezet féjrével, Tom Ackerley-vel, a LuckyChap Entertainment-et, hamar kiég.

Ugyanakkor a színésznő nagyon hálás, hogy számos remek szerepet kap, s annyit vállal el, amennyit csak tud – annak ellenére, hogy inkább lassításra intik.

Margot Robbie a közelmúltban beismerte: „Ebben az évben 4 filmet készítettem, többet, mint valaha. Sokan mondják, hogy vegyek vissza, de én most nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen csodás lehetőségeim vannak” – fogalmazott a sztár.

A 27 éves Margot hozzátette, hogy valóban őrületes tempót diktál magának mostanában és ki is merül időnként, de „boldog és szerencsés”.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Margotot kiakasztják a babás kérdések

Margot Robbie férjhez ment - és bemutatott

B.A.

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >