2018. 01. 10. - 12:30

Aggódnak Margot Robbie-ért a barátai

Aggódnak Margot Robbie-ért a barátai

Minden lehetőséget megragad a csinos színésznő, aki sorra kapja is a szerepeket mostanában – barátai azonban aggódnak érte, szerintük Margot jó úton halad a kiégés felé.

Már érkezik a mozikba Margot Robbie főszereplésével az Én, Tonya című film is – a szép színésznő minden alkalommal él, ha egy számára megfelelő alkotásban megcsillogtathatja tehetségét.

Margot Robbie sok szerepet vállal - aggódnak érte a barátai 

Margot Robbie sok szerepet vállal - aggódnak érte a barátai

Barátai azonban aggódnak érte – attól félnek, hogy Margot, aki mellesleg saját céget is vezet féjrével, Tom Ackerley-vel, a LuckyChap Entertainment-et, hamar kiég.

Ugyanakkor a színésznő nagyon hálás, hogy számos remek szerepet kap, s annyit vállal el, amennyit csak tud – annak ellenére, hogy inkább lassításra intik.

Margot Robbie a közelmúltban beismerte: „Ebben az évben 4 filmet készítettem, többet, mint valaha. Sokan mondják, hogy vegyek vissza, de én most nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen csodás lehetőségeim vannak” – fogalmazott a sztár.

A 27 éves Margot hozzátette, hogy valóban őrületes tempót diktál magának mostanában és ki is merül időnként, de „boldog és szerencsés”.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Margotot kiakasztják a babás kérdések

Margot Robbie férjhez ment - és bemutatott

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.