2018. 03. 09. - 08:50

Agresszív a szerelemben Demi Lovato?

Agresszív a szerelemben Demi Lovato?

Örül neki Demi Lovato, ha megteheti az első lépést – a gyönyörű énekesnő nem riad vissza a kezdeményezéstől, ezért kissé „agresszívnak” tartja magát a szerelemben.

Demi Lovato szeret kezdeményezni. A tehetséges, szemrevaló énekesnő ezért kissé „agresszívnak” tartja magát a szerelem terén – örömmel tesz lépést afelé, aki tetszik neki.

Demi Lovato nem riad vissza a kezdeményezéstől a szerelemben

Demi Lovato nem riad vissza a kezdeményezéstől a szerelemben

A sikeres popsztár korábban nem titkolta: a nőkkel való kapcsolatot sem veti meg. Az InStyle magazinnak elárulta, ha valaki érdekli, akkor ezt nyilvánvalóvá teszi.

Nem tudni, vajon így volt-e ez a korábbi párja, Wilmer Valderrama esetében is, tény, hogy Demi Lovato éveken át a sármos színész kedvese volt, miután összejöttek. A sztár ekkor még csak 19 éves volt.

Bár hivatalosan szingli, az énekesnő a legutóbbi hírek szerint ismét találkozgat Valderramával. Bár hivatalosan arról beszélt, élvezi a jelenlegi helyzetet és azt, hogy azzal randizhat, akivel csak akar – legyen az nő vagy férfi.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Demi újra az exével találkozgat

Demi Lovato a szexuális hovatartozásáról vallott

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.