2017. 12. 11. - 12:30

Anastacia szingli – és szexisebb mint valaha

Anastacia szingli – és szexisebb mint valaha

Egyedül él az énekesnő, aki elmondása szerint most szexisebbnek érzi magát, mint 20-as vagy 30-as éveiben. Anastacia lassan betölti az ötvenet.

Jól érzi magát szingliként is a 49 esztendős Anastacia – de nem vet meg egy kis románcot és szórakozást. , nincs mindig egyedül. A minap elárulta: állandóan turnézik és jelenleg nincs komoly párkapcsolat az életében.

Anastacia ma szexisebbnek érzi magát, mint a 20-as éveiben

Anastacia ma szexisebbnek érzi magát, mint a 20-as éveiben

Anastacia nem tudja, valaha újra férjhez megy-e, ez egy nagy kérdés és egy nagy elhatározás egyben.

A csinos sztár most tölti be 50. életévét, de úgy érzi, szexisebb most, mint a húszas vagy harmincas éveiben volt. „Bölcsebbnek, erősebbnek is tartom magamat, s ezen felül kellemesebben érzem magamat a bőrömben. Húszas és harmincas éveimben Miss Piggynek csúfoltam magam, mivel nem voltam magas a nagy kék szemeimhez és hosszú lábaimhoz” – mesélte Anastacia.

A sikeres énekesnő egyébként azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy amikor felfedezték, 30 éves volt, de a lemezcégek megígértették vele, hogy mindenkinek azt mondja, csak 23 esztendős.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Anastacia már nem szeretne gyermeket

Anastacia kicsit sem változott

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.