Bulvár

Ashton Kutcherék lánya veszélyes

Ashton Kutcherék lánya veszélyes

Mila Kunis és a sármos színész idősebbik gyermeke olyannyira szeretetgeti az öccsét, hogy véletlelenségből többször majdnem megfojtotta a kicsit.

Hét hónappal ezelőtt másodszor is apa lett Ashton Kutcher – párja, Mila Kunis világra hozta kisfiukat, Dimitrit. Kislányuk, a 2 éves Wyatt már nagyon várta öccsét.

Mila Kunis és kislánya, Wyatt - itt még csak várták az öcsit

Mila Kunis és kislánya, Wyatt - itt még csak várták az öcsit

A színész páros szerint olyannyira szeretetteljesen viselkedik vele szemben, hogy jóformán fojtogatja öleléseivel. „Alkalmanként megpróbálja megölni a kisöccsét – mesélte Ashton Ryan Seacrest rádióshowjában. – Persze, tisztában vagyunk vele, hogy nem is fogja fel, mit tesz, de annyira ölelgeti, hogy oda kell rá figyelni, mielőtt baj történik.”

A sztárpár egyébként az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy Dimitri lesz a fiuk neve – korábban a Walt-ban egyeztek meg.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Ashton Kutcher aggódik a második baba miatt

Ashton tovább akarta passzolni Milát

B.A.

Dakota Johnson bepasizott?

Dakota Johnson bepasizott?

Nála jóval idősebb hírességgel randizgat a Szürke ötven alkotások szereplője.   
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...

Miranda Kerr állapotos

Néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint babát vár a híresség. Az örömhírt most ő maga is megerősítette.   
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
Az állatok csökkentik a stresszt

Az állatok csökkentik a stresszt

Feszült és ideges vagy? Akkor tölts minél több időt kedvenceddel, ugyanis nyugtatják az embert.   
Csók! Justin Bieber és Selena Gomez

Csók! Justin Bieber és Selena Gomez "val...

Végre beismerte az egykori sztárpár, hogy újra együtt vannak! Justin Bieber és Selena Gomez nyilvánosan váltott csókjával „hivatalosan” is jelezte, hogy ismét d...
Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Nem fogod elhinni, de egy friss kutatás azt az eredményt hozta, hogy az egyedülálló nők sokkal jobban érzik magukat, mint azok, akik kapcsolatban élnek.  
The Weeknd újra Bella Hadidnál próbálkozik?

The Weeknd újra Bella Hadidnál próbálkoz...

Meglepetések sora: miután exkedvese, Selena Gomez ismét összejött Justin Bieberrel, a jelek szerint The Weeknd is volt barátnője, Bella Hadid társaságát keresi.
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
< >