2014. 04. 10. - 09:24

Bea asszony felpofozta Győzikét

Bea asszony felpofozta Győzikét

Bea asszonyról és Győzikéről mindenki tudja, hogy a kapcsolatuk csöppet sem zökkenő mentes, rendszeresek a veszekedések és a kiabálások.


Komoly vita alakult ki Győzike és felesége között

Bea asszony nagyon féltékeny nő, de azért Gáspár Győző ad is okot rendesen a féltékenykedésre. Sokszor hazudik a feleségének és több alkalommal keveredett nőügyekbe is. Most pedig egy videóklipp forgatásán gabalyodott össze az egyik táncos lánnyal. Az énekes testvére Zsolti nem tudta tartani a száját és elárulta Bea asszonynak, hogy a férje megint hűtlen volt és a forgatás kellős közepén csókolózott a csinos táncos lánnyal. Bea asszony annyira felbosszantotta magát, hogy amint férje hazaért nekiesett a kérdéseivel és vádaskodásaival. Végül annyira beleélte magát a szituációba, hogy felpofozta férjét. Először pár pofont adott a kanapén ülő Győzőnek, majd pedig törölközővel ütlegezte mérgében férjét. Győzi tudta, hogy hibás, ezért egy ideig tűrte a bántalmazást, remélve, hogy felesége lenyugszik.

 Győzike táncoslánnyal csókolózott
Győző megcsókolt egy táncos lányt, ebből alakult ki a veszekedés

Nem ez volt az első alkalom amikor Bea asszonynak eljárt a keze. Saját bevallása szerint, amikor már nem tudja fékezni az indulatait, olyankor a tettlegesség mezejére lép. Véleménye szerint ezeket a pofonokat Győző teljesen megérdemli, és később sem tudja megbánni, hogy felpofozta férjét. A pofonokból később hatalmas veszekedés alakult ki. Győző annyira felbosszantotta magát, hogy még az Édes Élet operatőrét is ki akarta zavarni a lakásból, végül saját maga viharzott el. Győzikéről azóta sem tudja senki, hogy hol is van most, keresésére testvére Zsolti indult, de nem találta Őt sehol. Végső elkeseredésében a plébánoshoz fordult, aki megáldotta Őket, hogy mielőbb megtalálják a világgá ment Győzit. Amikor már Bea asszony is lenyugodott Ő is keresni indult. Zsoltival együtt Budapestre mentek, ahol idegen nőkre utaló jeleket találtak Győzike pesti lakásában. Vajon a roma rapper tényleg megcsalta Beát? Vagy ez is valami félreértés?

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.