2020. 10. 16. - 08:30

Bella Hadid egy színészóriás unokájával jár?

Bella Hadid egy színészóriás unokájával jár?

Úgy hírlik, a szép modell egy ideje a hollywoodi csillag, Jack Nicholson unokájával találkozgat. Bella Hadid új kapcsolata egy hónapja tart.

A hírek szerint Bella Hadid a híres Jack Nicholson unokájával, Duke Nicholsonnal randevúzik. Egy forrás a New York Post Page Six oldalának azt mondta, a 24 esztendős modell már egy hónapja találkozgat a 21 éves, ifjú színésszel.Duke Nicholson Lana Del Rey lemezborítóján
 
A páros állítólag együtt járkál New Yokrban, s nemrég közösen ünnepelték Bella születésnapját is, mielőtt a Hadid-lány egy vakációra utazott a barátnőivel.
 
Bella Hadid a jelek szerint nem szívesen hozná nyilvánosságra kapcsolatát, mivel szerelméről semmit nem jelenített meg eddig a közösségi oldalán – annál több fotót posztolt izlandi kiruccanásáról.
 
Duke Nicholson egyébként követte színészlegenda nagyapját a pályán.
 
2019-ben egy horrorfilmben szerepelt, most pedig a közelgő Dreamland-ben játssza Derrick Millebran-t.
 
A modell szakmába is belekóstolt, s szerepel Lana Del Rey „Norman F****** Rockwell” című albumának borítóján.
 
Duke édesanyja Jack Nicholson divatdizájner lánya, Jennifer Nicholson, édesapja pedig a visszavonult profi szörfös, Mark Norfleet.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.