2020. 06. 03. - 08:30

Bella Hadid és The Weeknd újra közeledik?

Bella Hadid és The Weeknd újra közeledik?

Ismét kapcsolatba lépett egymással a két sztár, kilenc hónappal azután, hogy a szakítás mellett döntöttek. Egyébként már nem először.

Úgy hírlik, Bella Hadid és The Weeknd újra közeledik egymáshoz. A 23 esztendős modell és a népszerű énekes – akinek valódi neve Abel Tesfaye – 9 hónappal korábban úgy döntött, külön utakra tér, ám források szerint megint felvették egymással a kapcsolatot és van rá esély, hogy ismét egy párt alkossanak.bellahadid_abeltesfaye_1
 
Egy bennfentes a US Weekly-nek azt mondta: a közelmúltban történt az újbóli kapcsolatfelvétel.
 
Bella és Abel 2019 augusztusában szakított, azt követően, hogy 4 éven át hol együtt voltak, hol nem. Korábban is az a hír járta azonban, hogy Bella Hadid most sem érez másként The Weeknd iránt, mint a szakítás előtt.
 
Egy forrás szerint nem randevúzik senkivel mostanság, egyébként is túl elfoglalt, állandóan dolgozik.
 
A modell és az énekes 2015-ben kezdett el találkozgatni egymással, majd 1 évre rá szakítottak. 2018-ban ismét adtak esélyt kapcsolatuknak és ez 2019 augusztusáig tartott.  Két hónappal később már barátokként emlegették őket.
 
Bella édesanyja, az egykori modell Yolanda Hadid egy alkalommal azt mondta: Abel Tesfaye Bella 17 éves kora óta jelen van  családjuk közelében és mindig is közeli kapcsolatban álltak egymással.
 
Így hát nem tudni, mi történhet az elkövetkező 10 esztendőben. Most mindenkinek koncentrálnia kell a karrierjére is, de a barátságok megmaradnak.
 
Fotó: Instagram/Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.