2014. 03. 21. - 13:25

Berki Krisztián a politikusi karrier felé is kacsintgat

Berki Krisztián a politikusi karrier felé is kacsintgat

Berki Krisztián vagyona komoly téma az utóbbi időben a bulvár sajtóban. Saját bevallása szerint jelenleg pár száz millió forintra tehető a vagyona.

Mióta szerepel a TV2 Édes Élet című műsorában, azóta szinte minden héten a bulvár lapok címoldalán szerepel Berki Krisztián. Polgárpukkasztó viselkedésével, hatalmas pénzköltéseivel sok embernél kiveri a biztosítékot. Vendégként szerepelt Hajdú Péter műsorában, ahol őszintén beszélt az életéről, a pénzforrásairól és a jövőbeni terveiről. A műsorvezető azonnal górcső alá vette Krisztián életét és nem tudott elmenni a nemrégen a TV képernyőjén is látott herevasalás esete mellett. Az egykori Fradi vezért elmesélte, hogy ez egy teljesen új eljárás és Ő minden újat szeret kipróbálni, ezért é vetette alá magát a beavatkozásnak. Saját bevallása szerint, amiket tesz, azt nem azért teszi, hogy bosszantsa vele az embereket, egyszerűen Ő így szeret élni a televízióban is csak azt mutatja be, amilyen Ő valójában. Láthatóan jó módban él, emiatt sokan találgatják, hogy vajon mivel is keresi a kenyerét.


Hajdú Péterrel beszélgetett a Frizbiben Berki Krisztián

Hajdú Péternek elmondta, hogy 18 éves kora óta dolgozik. Több forrásból is van jövedelme. Befektetési tanácsokat ad, külföldi cégei is vannak. Mindemellett eljár haknizni, amivel alkalmanként 100-110 ezer forintot keres, de ezt Ő csak „fagyipénznek” tartja. Mint mondja, erre a bevételre már nincs szüksége, de szívesen van az emberek között, szívesen találkozik a rajongókkal és azokkal az emberekkel is, akik nem kedvelik Őt. Állítása szerint aki úgy ül le vele beszélgetni, hogy nem szimpatikus számára Berki Krisztián, az úgy áll fel az asztaltól, hogy teljesen más véleménnyel van irányában. Hajdú Péter arról is faggatta Krisztiánt, hogy egyre többet lehet hallani bírósági ügyeiről és nagy tartozásairól. Berki Krisztián aznban azt mondja, hogy jelenleg nincs tudomása arról, hogy büntetőeljárás folyna ellene. A tavalyi évben feljelentették csalás miatt, ám az eljárást bűncselekmény hiányában a rendőrség megszüntette. Jelenleg nincs tudomása más ellene tett feljelentésről vagy bírósági perről. Jelenleg tartósan külföldön élő magyar állampolgár és ezt a státuszát nem is kívánja megváltoztatni. Több üzlete és saját ingatlanja is van Amerikában és mint mondja adózási szempontból számára ez a legkedvezőbb megoldás. Az Édes Élet című műsorban pedig hamarosan tanácsot fog adni a nézőknek, hogy hogyan kereshetnek egy nap alatt 1 millió forintot.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.