2014. 01. 28. - 08:20

Hajdú Péter leszavazta Dömsödi Gábort?

Hajdú Péter leszavazta Dömsödi Gábort?
Dömsödi Gábor nemrégiben Joshi Bharat vendége volt a Másképpen című műsorában, ám a felvett beszélgetés a mai napig nem került adásba.
A FEM3 csatorna már le is vetítette a beharangozóját annak a Másképpen adásnak, amelyben Joshi Bharat vendége Dömsödi Gábor volt. A beszélgetés azonban a meghirdetett időpontban elmaradt és azóta sem került adásba. Dömsödi Gábor úgy gondolja, hogy a beszélgetés adásba kerülését Hajdú Péter akadályozta meg - számolt be erről a Blikk. Hajdú Péter nagyon nem nézte jó szemmel, amikor Dömsödi Gábor kiadta a Friderikusz és a Hajdú serpája voltam című önéletrajzi ihletésű könyvét. Olyannyira, hogy több milliós perrel fenyegette meg az írót és azzal vádolta, hogy rossz színben tűnteti fel Őt. A könyv tartalmát a közösségi oldalán Hajdú Péter és felesége Sarka Kata is erősen bírálták.


Dömsödi Gábor beszél az önélatrajzi könyvéről

Bár hatalmas volt a felháborodás jogi útra egyenlőre még nem terelődött a dolog. Dömsödi Gábor szerint a megtorlást más formában teszi meg Hajdú Péter. Például úgy, hogy nem engedi, hogy adásba kerüljön a Joshi Bharattal felvett beszélgetés - nyilatkozta a Blikknek Dömsödi Gábor. Mint mondja gondolta, hogy Hajdú Péternek nem fog tetszeni az írása, de még így is sok kínos sztorit hagyott ki belőle. Tervezi az új könyvét, de egyenlőre a polgármesteri teendői miatt nincs rá ideje. Dömsödi Gábor szerint Hajdú Péternek van köze ahhoz, hogy a Joshi Barattal folytatott beszélgetése a mai napig nem került adásba, bár nem érti, hogy miért, hiszen nem hangzott el benne semmilyen Hajdú Péterre rossz fényt vető dolog. A Blikk a FEM3-at is megkereste, hogy reagáljanak Dömsödi Gábor vádjára, de Ők tagadják, hogy Hajdú Péternek köze lenne ahhoz, hogy nem adták le a beszélgetést. Azt nyilatkozták, hogy elképzelhető, hogy az a későbbiekben még adásba fog kerülni.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.