2014. 04. 08. - 12:53

Berki Krisztián reggeliért takarít

Berki Krisztián reggeliért takarít

Berki Krisztián Nyíregyházáról indult és már Heves megyében jár az országjáró gyalogtúrájának keretében.

Az Édes Élet sztárja különleges teljesítménytúrára szánta el magát. Elhatározta, hogy Nyíregyházáról indulva keresztül sétálja az országot. Eddig 250-300 kilométert tett meg, de már most eléggé megviselte a túra, elsősorban lelkileg. Hatalmas lelkesedéssel, üres zsebbel vágott neki Berki Krisztián a hatalmas túrának. Az éjszakai szállása és az étkezése is csak az emberek jóindulatán múlik, hiszen ha enni szeretne, be kell kopogjon valahová, ahol ételt és italt adnak neki. A testépítőt a TV2 riportere Gyöngyösön érte utol, ahol riportot készített az elszánt sportemberrel. Krisztián szerint a vidéki emberek nagyon segítőkészek és hiányzik belőlük a féltékenység és az irigység. Eddig még nem volt problémája sem a szállással, sem pedig az étellel, amikor éhes volt, mindig volt ki megkínálja őt egy kis finomsággal.


Berki Krisztiánt lelkileg megviseli a túra

Az egykori Fradi vezér pedig nem rest, ha kell akár dolgozik is az élelemért. Így tett akkor is, amikor a TV2 riportot készített neki. A saját és a riporter reggelijéért cserépbe befejezte az étterem teraszának takarítását. Hatalmas erőt ad neki az emberek szeretete és az, ahogy bíztatják és segítik út a teljesítménytúráján. A családja azonban nagyon hiányzik neki, ezért előfordul, hogy lelkileg mélypontra kerül. Nagyon nehéz számára ez a feladat, amit most meg akar valósítani, de már most úgy érzi, hogy nem magának akar bizonyítani, hanem azoknak, akik támogatják őt. Rengetegen bíztatják Berki Krisztiánt a közösségi oldalakon és úgy gondolja, ha abbahagyná a túrát, akkor nekik okozna csalódást. Ezét akármilyen nehéz is folytatja és be is fogja fejezni, amit elkezdett. A séta részleteit pedig a nézők mindennap láthatják az Édes Életben.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.