2014. 04. 04. - 09:18

Kelemen Anna vallásos lett?

Kelemen Anna vallásos lett?

Kelemen Annáról nehezen lehet elképzelni, hogy megtért, de nagyon jól érezte magát azon az istentiszteleten, ahová egyik barátjával érkezett.


Kelemen Anna istentiszteleten járt

Kelemen Anna teljesen átszellemült, amikor zenész barátjával Johnny K. Palemerrel együtt részt vett egy istentiszteleten. A borányhősnőt barátja hívta el édesapja gyülekezetébe, de még Ő maga sem gondolta volna, hogy ennyire élvezni fogja és át tudja élni az istentiszteltet. Kelemen Anna a TV2 riporterének elmondta, hogy meg van keresztelve és mindig is vallásosnak tartotta magát, viszont a korábbi életével egyáltalán nem fért össze a vallás. Nagyon jól érezte magát a gyülekezetben, ahol azonnal befogadták a fiatal lányt. Johnny K. Palmer édesapja még meg is áldott a lányt és elmondta, hogy mindig örömmel látja Őt a gyülekezet. Sőt, még meg is hívta a szexis fiatal lányt a gospel kórusba.

 Kelemen Anna énekesnő lesz
Kelemen Anna énekesi karrierről álmodozik

Kelemen Anna elmondta, hogy csak a barátja kedvéért vett részt az istentiszteleten és úgy gondolta, hogy csak mint megfigyelő lesz a gyülekezetben és majd meglátja mennyire érzi jól ott magát. Annyira sikerült feloldódnia, hogy a végén már együtt énekelt a hívekkel. Nagy megtiszteltetésnek érezte a gospel kórusba való meghívását. Az éneklés amúgy mostanában nem áll messze Annától, hiszen rendszeresen jár énektanárhoz és a zenei karrier felé kacsintgat. Gőzerővel készül énekesi karrierjére és már a saját stílusát is megtalálta. Nem akar másra hasonlítani, nem szeretné ha azt mondanák róla, hogy a magyar Lady Gaga, Ő Kelemen Anna és az is szeretne maradni. Talán hamarosan meg is hallhatjuk a botrányhősnő első saját dalát. Addig pedig minden nap láthatjuk Őt az Édes Élet műsorában.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.