2011. 08. 28. - 06:01

Böröczky József, Benkő Dániel és szépségek a vasárnap esti Frizbiben!

Böröczky József, Benkő Dániel és szépségek a vasárnap esti Frizbiben!
Ismét indul a Frizbi teli meglepetésekkel!

Benkő Dániel és szépségek a vasárnap esti Frizbiben!

A Frizbi szezonnyitó adását augusztus 28-án este láthatják a TV2 nézői. A megszokott módon, ismét meglepetések és különlegességek teszik emlékezetessé az adást. Nem érdemes kihagyni!

A kórházban adott interjút a súlyos beteg Böröczky József. Kiderül, mennyi időt kérne még a sorstól, megrendítően beszél hatalmas csatájáról a halállal az életért. Megtudhatjuk, mi az igazán fontos az életben, melyek a legnagyobb értékek. Mindenki saját módján el tud gondolkodni életről-halálról, betegségről-egészségről. Hiszen, ha egészség nincs, semmi sincs...

A szívszorító vallomás mellett Benkő Dániel kifestve szerenádot ad Hajdú Péternek, kifejti különös véleményét a szépségversenyekről, valamint elmondja, miért lehetnek nőiesek a férfiak.

Ami tényleg igaz is, hiszen minden nőben van férfias jegy és minden férfiban törvényszerűen vannak nőies oldalak, amelyeket csak tudni kell felfedezni. S a felfedezésben Benkő Dániel egy igazi nagy-nagy szakértő! Érdemes odafigyelni majd vasárnap este az okfejtéseire! Biztosan tanulhatunk belőle!

Benkő Dániel és szépségek a vasárnap esti Frizbiben!


Ezután a Szépségkirálynő 3 győztese mesél arról, hogyan változott meg az életük a verseny óta, milyen kapuk nyíltak meg előttük, de jelenlétüket a lantművész sem hagyja szó nélkül. Hogyan is hagyhatná? Ennyi szépség egy helyen, s Benkő Dániel csak üljön csendesen? Az nem lehet. Az lehetetlen...Az kizárt...A részleteket vasárnap este megtudhatjuk a TV2, Frizbi adásából!


Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel


-gg-

Benkő Dániel és a szépségkirálynők a Frizbiben!

Benkő Dániel és a szépségkirálynők a Frizbiben!Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.