2021. 06. 25. - 08:15

Bort készít Pink

Bort készít Pink

A koronavírusjárvány előnyökkel is járt az énekesnő életére nézve – Pink elárulta, végre gőzerővel koncentrálhatott saját bormárkájára.

Jó dolgokat is hozott Pink számára a Covid-19 járvány. Miután a pandémia kitört, sokkal több ideje lett arra, hogy vadonatúj organikus bora készítésére koncentráljon. pink_11
 
A slágergyáros énekesnő Two Wolves néven indított bormárkát – miután beszélt is arról, hogy neki, úgymond, három különböző élete van.
 
„A járvány miatt kényszerűségből is mással kellett foglalkoznom” – mondta Pink a WSJ Magazinnak, aki úgy fogalmazott, egy két és fél éves turnézás után, mikor minden nap új városban van, élvezi az otthonlétet, ezen kívül a borkészítés a szenvedélye.
 
Van tehát egy turnézós élete, egy otthoni és a borászata.
 
Pink elárulta, egy másik nővel együtt készítik a bort – ebben az időszakban egyébként ettől eltekintve „teljes munkaidős anyuka”.
 
A 41 éves sztárnak egy 10 éves kislánya van, Willow Sage Hart és egy most 4 esztendős fia, Jameson Moon Hart férjétől, Carey Harttól. Annak ellenére nagyon élvezi az anyaságot, hogy a közelmúltban bevallotta, korábban sosem tervezett családot.
 
Erről itt olvashatsz bővebben.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.