2013. 12. 12. - 13:01

Botrányba fulladt a Frizbi

Botrányba fulladt a Frizbi
Hajdú Péter túllőtt a célon, két olyan vendéget hívott meg a műsorában, akit nem lett volna szabad egy stúdióba hívni.
Botrányba fulladt a Frizbi legutóbbi adása, amikor Hajdú Péter vendége Markos György és Nádas György voltak. Hajdú Péter először Markos Györgyöt konferálta fel és néhány percben beszélgettek egymással. Péter a jelenlegi életéről kérdezgette a humoristát, majd bekonferálta a meglepetést, Náda Györgyöt. A vendég ahogy meglátta a neki szánt „meglepetést" azonnal felugrott az asztaltól és kérdőre vonta a műsorvezetőt. Azt sérelmezte, hogy egyedüli beszélgető partnerként hívta és miért nem árulta el, hogy mire készül. Ha tudta volna Hajdú mit akar elérni, akkor el sem fogadta volna a meghívását.


Botrány a Frizbi felvételén

Markos György nem tartotta korrektnek Hajdú Péter húzását, hogy behívta Őt beszélgetni és közben vendégként meghívta Nádas Györgyöt is. Nagyon felháborodott és sem a vendég sem a műsorvezető nem tudta lenyugtatni. Nádas György próbálta nyugtatgatni egykori kollégáját és Hajdú Péter is próbálta oldani a feszültséget, de csak egyre rosszabb lett. A műsorvezető próbálta boncolgatni, hogy mi lehet a konfliktus gyökere, hogy miért haragszik egymásra a két komikus, ám Markos György minden lehetőségtől elzárkózott és azt mondta, nincs közöttük semmi konfliktus, egyszerűen csak felháborítja Hajdú Péter alattomos viselkedése. Nádas György pedig azt mondta, hogy Markos mindig is ilyen indulatos volt és már nincs helye a képernyőn.

Hatalmasat alakított Markos és Nádas a Frizbiben
Feszült hangulat a Frizbi stúdiójában majd a végén a hatalmas csattanó

Markos György szerint Hajdú kereste saját magának a bajt és Ő generálja a konfliktust. Ezt követően Nádas György elmondta, 10 évig bírta Markos György mellett, aztán otthagyta a színházat és így váltak külön az útjaik. Hajdú Péter „magányos vénembernek" titulálta Markost, amivel még jobban gerjesztette az indulatokat. Nádas György szerint kollégáját az bántja, hogy neki sikerei vannak míg Markos György visszavonult a nyilvánosságtól. És ekkor jött Hajdú Péternek az a beszólása, mellyel teljesen kiakasztotta a komikust. Megkérdezte Markos Györgyöt, hogy „Ez korral jár?", erre a férfi felpattant, leöntötte vízzel a műsorvezetőt is otthagyta a stúdiót. Hajdú Péter tovább folytatta a beszélgetést Nádas Györggyel, de a rossz hangulat megmaradt. Végül a vita botrányba fulladt.

Ezt követte az igazi csattanó, amikor kiderült, hogy az egész nem volt más, mint egy hatalmas átverés!!! A két humorista még mindig jó barátságban van és az egész riport a szilveszteri műsor előjátéka volt.

 

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.