2020. 05. 28. - 08:35

Brad Pitt és Angelina Jolie már kedvesebb egymáshoz

Brad Pitt és Angelina Jolie már kedvesebb egymáshoz

Jobban kijön egymással az egykori sztárpár két tagja, mióta megegyezés született a gyermekfelügyeleti ütemtervről. Mindeddig meglehetősen hűvös volt köztük a viszony.

Már nem acsarkodik egymással Angelina Jolie és Brad Pitt. Az egykori álompár 2016 szeptemberében szakított és 2019-ben vált el hivatalosan, ám csak mostanra kerültek jobb kapcsolatba egymással a történteket követően.bradpitt_angelinajolie_1
 
Angelinának és Brad-nek hat közös gyermeke felügyeleti jogáról kellett döntenie.
 
Örökbefogadott lurkóik közül a legidősebb, Maddox már nagykorú, Pax 16, Zahara 15 éves, míg a páros vér szerinti csemetéi közül Shiloh 14, az ikerpár, Knox és Vivienne pedig 11 esztendős.
 
Jolie és Pitt igen kellemetlen vitákon és egyezkedéseken van túl.
 
Egy forrás az Entertainment Tonight-nak azt mondta, Brad-nek a gyerekek a legfontosabbak. Barátainak azt mondja, tőlük tanul a legtöbbet az életről.
 
A felügyeleti szabályok lefektetése óta valóban jobb a viszony közte és Angelina között, kommunikációjuk sokat javult a dolgok tisztázását követően.
 
Jelenleg mindkét szülővel elegendő időt töltenek a gyerekek, emiatt ők is sokkal boldogabbak. Az 56 éves színész legutóbb izgatottan készült lánya, Shiloh 14. születésnapjára, akire nagyon büszke.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.