2012. 11. 03. - 04:21

Cini gyermeket szeretett volna Komár Lászlótól?

Cini gyermeket szeretett volna Komár Lászlótól?
Komár László nagyon hiányzik Zalatnay Saroltának. De vajon miért ennyire? Mi volt az előzmény?

Beteljesületlen marad Komár László utolsó kívánsága
Videó forrása: TV2

Zalatnay Cini elárulta a nagy titkot, vagyis - "Életem legnagyobb szerelme volt...!" ...Komár László.. Cini még gyermeket is vállalt volna vele, sőt a sok-sok év alatt többször egymásra találtak, többször volt úgy, hogy folytatódik a szerelmük, s ennek tükrében nagyon is érthető, hogy Zalatnay nagy lelki fájdalmat él át most, hatalmas veszteség érte őt is. A sors kegyetlen fintora az, hogy Komár László elhunyta után döbbent rá, mit érez valójában, mit jelentett neki valójában ez az ember, ő volt az élete, ő volt az, akihez hasonló férfit talán soha az életben nem ismerhet már Cini.

Cini gyermeket szeretett volna Komár Lászlótól?

Cini gyermeket szeretett volna Komár Lászlótól?

 

Komár László elment...sajnos már nem tudhatjuk meg, hogy ő mit gondolt minderről. Zalatnay Sarolta a Frizbiben mesélt érzelmeiről Hajdú Péternek. Sőt egy nagy-nagy titokra is fény derült. Hajdú Péternek azt is elárulta Saci, hogy 8 évvel ezelőtt ismét közel kerültek egymáshoz, szinte szerelmesek voltak. De ez a kijelentés nem aratott osztatlan sikert... Komár László kislánya éppen ennyi idős, akkor itt nagyon durva dolgok lehetnek a háttérben, amihez viszont senkinek semmi köze nyilvánosan. Inkább nem kéne a múltat ilyen szinten feltárni, amikor az egyik fél már nem tud semmit mondani a történtekről, nem tud reagálni az elhangzottakra. Csak olyat szabad kimondani, ami tény, amit letisztáztak kellően. Abból nem lesz felesleges fájdalma senkinek, főleg nem a közvetlen családtagoknak. Még kiderült, hogy minden fellépős bulinál, amikor ott alvás volt, akkor ők együtt voltak Komár Lászlóval, s felhívhatta Cini bármilyen gondjával, mindig segítő kézre talált a férfiban, soha nem hagyta őt cserben.

 

Minden fellépős bulinál, amikor ott alvás volt, akkor ők együtt voltak Komár Lászlóval.

Minden fellépős bulinál, amikor ott alvás volt, akkor ők együtt voltak Komár Lászlóval.

 

Hatalmas fájdalom Zalatnay Saroltának, hogy nem tudott elbúcsúzni, nem tudta lezárni ezt a csodálatos barátságot méltó módon. Hiszen, szinte egy élet kötötte össze Komárral, már 16 évesen megismerte, csak az ultimátum miatt nem lett komoly a kapcsolat, hiszen Cini nem volt hajlandó az éneklést abbahagyni, inkább szakítás lett a vége. Nem kellett volna így kihegyezni ezt akkor. Ha nem főállású feleségre vágyott volna Komár László, akkor talán soha nem váltak volna szét az útjaik Cinivel, talán Zalatnay sem a börtönben kötött volna ki, hanem szét családi életet tudhatna maga mögött. De a sors, s a szereplők nem így döntöttek, ezek mind csak elméleti lehetőségek már. Komár Lászlótól el kellett búcsúznunk örökre...
Fotók forrása: TV2 - Frizbi Hajdú Péterrel

 

-gg-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.