2014. 03. 07. - 08:14

Cooky nem szereti a magyar ételeket

Cooky nem szereti a magyar ételeket

Az ismert rádiós műsorvezető és Nagy Duett versenyző Cooky igazán finnyás, a jellegzetes magyar ételeket pedig egyáltalán nem szereti.

A Nagy Duett francia versenyzője Cookyról mindenki tudja, hogy eléggé kényes ízlése van. Francia létére nem szereti a sajtot, de még a halat sem. A műsorvezető azt mondja, hogy ezt valószínűleg édesapjától örökölhette, hiszen Ő a Balaton mellett született, mégsem szerette soha a halat. A hagyományos magyar ételeket Cooky nem igazán szereti, de a TV2 kedvéért elment egy étterembe, ahol magyar különlegességeket szolgáltak fel neki. A francia származású rádiósnak már első ránézésre sem voltak szimpatikusak, de hősiesen végigkóstolta az elé tett ételeket. A kakas here pörköltről egyből megmondta, hogy mi is lehet és igencsak félve vette a szájába a falatot. Azt nem tudni, hogy maga a tudat, hogy mit eszik, vagy az ízvilág nem jött be neki, de azt mondta, ez az étel nagyon rossz.


Cookynak nem ízlettek a különleges magyar fogások

A következő különlegesség a szívből és tüdőből készült étele a szalontüdő volt. Hát ez sem igazán nyerte el a tetszését. Cooky még megkóstolta a rántott velőt is, de aztán úgy döntött elege van a magyaros ételekből. Mivel tudja, hogy Fekete Laci nagyon szeret enni, ezért el is küldte neki ezeket a fogásokat, mondván Ő biztos szívesen fogyasztja. Fekete Laci örült is a fogásoknak és jóízűen falatozta be a különleges belsőségekből készült magyar ételeket. Nemrégiben a világ egyik legnépszerűbb internetes oldalon is szó esett a magyar konyháról, amelyben igazán dicsérő szavakkal illették az ételeinket. „Az országunk kicsi, de az ételeink tüzesek”- írták, és rangsorba is vették a legfinomabb magyar ételeket. Az elsők között végzett a lángos, a gulyás, a hurka, a kolbász és a palacsinta is. Néhány különlegesebb ételünk a külföldiek számára valóban sajátos ízvilágot képvisel, a legtöbb turista azonban rajong a magyaros ételekért. Szinte nincs olyan külföldi, aki ne ismerné a gulyást vagy a pörköltet.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.