2014. 09. 29. - 14:13

Counchita Wurst imádta Kökény Attila feldolgozását

Counchita Wurst imádta Kökény Attila feldolgozását

A Sztárban Sztár műsorában hétről hétre más-más hírességek bőrébe bújhatnak a versenyzők, így került Kökény Attila Counchita Wurst bőrébe. A produkcióval elsöprő sikert ért el.

Hajdú Péter már hónapok óta szervezkedett, hogy interjút készíthessen az Eurovíziós Dalfesztivál győztesével Counchita Wurstal. A hihetetlenül sok előkészületet igénylő interjút végül Bécsben sikerült összehozni, ahová Péter a Frizbi stábjával érkezett, hogy néhány kérdés erejéig beszédbe elegyedhessen a népszerű énekessel. Hajdú Péter még az interjú készítése előtt beszélt Counchitával, aki a legtöbb sztárral ellentétben nem állított fel tabukat. Azt mondta, hogy bármit kérdezhet csak annyit kér, hogy ne legyen udvariatlan. Péter ennek eleget is tett és egy szenzációs interjút hozott össze a népszerű énekessel.


Counchita Wurst megmutatta Hajdú Péternek, hogy őszinte és közvetlen személyiség

A riport egyik fénypontja volt, amikor megmutatta Counchita Wurstnak Kökény Attila előadását, amikor a Sztárban Sztár műsorában az Eurovíziós Dalfesztivál győztesének bőréve bújva énekelte a győztes dalt. Counchita teljesen meghatódott és ledöbbent a felvétel láttán. Azt üzente Attilának, hogy köszöni, hogy egy ilyen feldolgozásban is láthatta a dalt. Az interjúban a sztár nagyon közvetlen és őszinte volt. Minden kérdésre közvetlenül és leplezetlenül válaszolt. Hajdú Péter nem kertelt és megkérdezte az énekest, hogy vajon akkor is megnyerte volna-e a dalfesztivált, ha nem szakállas nőként áll a színpadra. Conunchita nem kertelt és csupán annyit válaszolt, hogy nem. Tudta és őszintén vállalja, hogy arra apellált, hogy a hangja mellett ezzel a dologgal nyeri majd meg a közönséget.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.