2023. 08. 28. - 08:30

David Bowie is az ABBA virtuális útjára léphet

David Bowie is az ABBA virtuális útjára léphet

Lehetséges, hogy a közeljövőben elindulna egy David Bowie-show is az ABBA Voyage-stílusú koncertsorozata után.

Örülhetnek a 2016-ban elhunyt sztár rajongói. David Bowie állhat ugyanis egy új, ABBA Voyage-stílusú virtuális valóságshow középpontjában. Olvasd el: Örökké tarthatnak az ABBA együttes avatár-fellépéseiFotó: Instagram.com/davidbowie
 
A legendás énekes 69 évesen hunyt el rákban, azok azonban, akik szerették a zenéjét, újra részt vehetnek majd ikonikus fellépésein: folynak a megbeszélések az előadó digitális avatárjának létrehozásáról.
 
Olyanformán, mint az ABBA együttes esetében - akinek virtuális képmásai 2022 májusa óta számos koncertet tartottak. Olvasd el: Körbejárják a világot az ABBA-avatárok
 
A Voyage-koncertsorozatot sokan az egyik legnagyobb élménynek tartják, amit valaha láttak. Ugyanez megvalósulhatna Bowie-val is a szakemberek szerint.
 
Minden idők egyik legnagyobb énekesnének 80 ezer darabos archívuma egyébként – beleértve a kézzel írott dalszövegeket, leveleket, kottákat, eredeti jelmezeket, divatot, fényképeket, filmeket, videoklipeket, díszletterveket és a Heroes énekesének saját hangszereit – már látható lesz egy kiállításon, amely a tervek szerint 2025-ben nyitna.
 
 
Fotó: Instagram.com/davidbowie
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.