2021. 11. 16. - 08:20

Örökké tarthatnak az ABBA avatár-fellépései

Örökké tarthatnak az ABBA avatár-fellépései

A legendás együttes digitális avatár-fellépései valójában a végtelenségig folytatódhatnak – közölte a zenekar tagja, Bjorn Ulvaeus.

Nagyon úgy tűnik, hosszú időre biztosította rajongói számára az ABBA, hogy bármeddig élvezhessék a koncertjeik hangulatát: a legendás svéd együttes digitálisan lép fel „Abbatars” néven, egy élő, 10 tagú zenekarral 2022-től, az ABBA Voyage elnevezésű turnéja keretében. Olvasd el: Az új dallal már az ABBA digitális változata lép felabba_voyage_1
 
Az ilyen típusú koncert lényegében azt jelenti, hogy a fellépések örökké tarthatnak – mondta a közelmúltban Bjorn Ulvaeus, az ABBA énekese és dalszerzője.
 
Az 1970-es években világhírre szert tett együttes tagjai ma már túl vannak a 70-en. Agnetha Faltskog 71, Benny Andersson 74, Anni-Frid Lyngstad 75 esztendős, míg maga Ulvaeus 76 éves.
 
„Az Abbatárok soha nem fáradnak el. Naponta 10 előadást is meg tudnak tartani. Nincs szükség magánrepülőgépekre és a hangok miatt sem kell aggódni” – fogalmazott Bjorn.
 
A slágergyáros zenekar a George Lucas alapította Industrial Light & Magic 850 fős csapatával fogott össze, hogy több hónapnyi mozgásrögzítési és előadási technika felhasználásával digitális verziókat készítsenek magukról a koncertekhez.
 
A Voyage koncertélmény 2022. május 27-én lesz először látható az ABBA Arénában, mely egy modern, 3 ezer férőhelyes csarnok a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkban.
 
A zenekar új stúdióalbuma, a Voyage azonban már idén november 5-én napvilágot látott.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.