2009. 12. 07. - 19:22

Delhusa Gjon már nem csajozik annyit!

Delhusa Gjon már nem csajozik annyit!
Delhusa Gjon Zuglóban nőtt fel és autófényező akart lenni, s nem igaz, hogy albán, vagy görög lenne, de ilyen vér is csörgedezik benne. Visszakísérte az RTL Klub stábja abba a házba, ahol felnőtt és arra a színpadra, ahol elkezdődött a karrierje.
Delhusa GjonDelhusa Gjon Zuglóban nőtt fel és autófényező akart lenni, s nem igaz, hogy albán, vagy görög lenne, de ilyen vér is csörgedezik benne. Visszakísérte az RTL Klub stábja abba a házba, ahol felnőtt és arra a színpadra, ahol elkezdődött a karrierje. Ő nem egyslágeres szerző és énekes. Sok népszerű dalt írt és vitt sikerre.

Zuglóban töltötte Gjon a gyermekéveit, szülei egyszerű emberek voltak, szerényen éltek, kis gyermekként csak álmodoztak a sikerről és a lányokról, nézték csak őket sóvárogva. A magyar hölgyek is odavoltak az egzotikus nevű énekesért. Saját bevallása szerint is igen sokat csajozott, de mára már lenyugodott ilyen téren. Delhusa Gjon

Gjon úgy érzi, hogy 30 éve a közönség szeretete töretlen irányában, a dzsungelben is ez tartotta benne a lelket. Ő a magyar könnyű zene része. Csak negyedrészben albán nemzetiségű, édesanyja teljesen magyar, Ihász Erzsébet a neve. A keleti bölcseletekkel van teli a Delhusa ház, érdemes körülnézni ott! A keleti filozófia és a Jézus szobor egymás mellett jelenik meg a házában. Az 5 vallás egységét vallja az énekes, 5 emberi értéket kell képviselnünk. Ezeknek kell megfelelnünk, ez egységbe hozza az embereket. Dél Indiába jár gyakrabban egy kolostorba, ott gyakorolja azokat a tanokat, amiket ő is vall. De nézzük a videót!
- GG -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.