2020. 07. 30. - 08:55

Demi Lovato első látásra szerelmes lett

Demi Lovato első látásra szerelmes lett

Első látásra szerelem volt a népszerű énekesnő és színész kedvese találkozása – Demi Lovato és Max Ehrich 5 hónappal ezelőtt ismerte meg egymást.

Meghitt részletek derültek ki Demi Lovato párjával való megismerkedéséről. Az énekesnő és színész kedvese találkozása, úgy hírlik, első látásra szerelem volt.demi_max_lanykeres_1
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta, már amikor először meglátták egymást, kialakult az összhang és a szerelem.
 
A 27 éves énekesnő hetekkel azután összeköltözött Max-al, hogy megismerkedtek, a koronavírus miatti bezártság pedig hozzásegítette őket, hogy igen gyorsan még közelebb kerüljenek egymáshoz.
 
A 29 esztendős színész július közepén megkérte Demi Lovato kezét, aki meghatottan mondott igent.
 
A bennfentes szerint a pár úgy gondolja, volt lehetőségük jól megismerni egymást. Szóba is került köztük az eljegyzés, de Max Ehrich meglepetésnek szánta a dolgot.
 
Demi annyira boldog volt, hogy felváltva nevetett és sírt és nem tudta levenni a szemét a gyűrűről.
 
Max támogatja az énekesnő teljes felépülését - Demi Lovato korábban kórházba került túladagolás miatt -, a család és a barátai is mellette vannak.
 
Fotó:  Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.