2021. 03. 24. - 08:15

Demi Lovato három stroke-ot és egy szívrohamot kapott

Demi Lovato három stroke-ot és egy szívrohamot kapott

Napokig rettegett a csinos énekesnő, amikor meggondolatlanul túladagolta magát kábítószerrel – Demi Lovato azt hitte, a karrierjének is vége.

Csaknem halálos kimenetelű kábítószer-túladagolást szenvedett el 2018-ban a sikeres énekesnő. Demi Lovato nemrég elárulta: attól rettegett, hogy a karrierjét is szögre akaszthatja, mivel nagymértékű károsodást okozott a szervezetében, s ez a hangszálait is érintette. Mára összeszedte magát Demi Lovato
 
Deminek a történtekkor fogalma sem volt róla, micsoda kárt tett a testében - egészségi vészhelyzet alakult ki nála, három stroke és egy szívroham után tért magához.
 
„Nem tudtam, vajon színpadra állhatok-e még valaha – ismerte be az énekesnő. – Amikor felébredtem a kórházban, nem voltam tisztában a károsodás mértékével. Meg sem próbáltam viszont énekelni”.
 
Mint mondta, nagyon hálás a sorsnak, hogy kapott még egy esélyt. Demi az orvosoktól úgy tudja, 5-10 perc választotta el attól, hogy meghaljon. „Ha nem talált volna rám valaki, nem lennék most itt. Hálás vagyok, hogy most itt ülhetek…” – mondta el a 28 éves sztár.
 
Demi Lovato egyébként istenigazából a 2020-as Grammy-díjátadón tért vissza élő fellépéssel a színpadra.
 
Az énekesnő azonban nem tagadja, máig vannak hiányosságai. Tartós agykárosodást szenvedett el, mely miatt például nem vezet – a látásában ugyanis vakfoltok keletkeztek.
 
Erről itt bővebben is olvashatsz.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.