2020. 07. 29. - 08:50

Dráma zajlik Kim Kardashianéknál?

Dráma zajlik Kim Kardashianéknál?

A csinos valóságshow-sztár Wyoming államba repült a férje után, mert személyesen akart beszélni Kanye Westtel, azok után, hogy a rapper nagyon megbántotta őt.

Repülőre szállt és Kanye West után ment Kim Kardashian az amerikai Wyoming államba, ahol a sztárpár szintén fenntart egy birtokot.
 
Mint az a napokban kiderült, a rapper csúnyán megbántotta feleségét, amikor a Twitteren kitárulkozott.Kim Kardashian és Kanye West a gyerekekkel
 
Többek között azt írta, hogy igyekszik elválni, mióta a neje találkozott Meek Mill zenésszel egy hotelban.
 
Kim édesanyját, Kris Jennert pedig az északi-koreai vezérhez, Kim Jong-unhoz hasonlította.
 
Sőt, Kanye azt sem titkolta, hogy „majdnem megölték” a lányát, North-ot, megfoganása után ugyanis az abortuszt fontolgatták.
 
Miután a Wyoming-beli Codyban a sztárpár ismét találkozott, szemtanúk szerint megjelentek a Wendy’s étteremnél, Kim azonban látványosan zaklatottnak tűnt és kisírt volt a szeme.
 
Egy forrás a People-nek azt mondta: azért döntöt a Wyomingba utazás mellett, mert személyesen akart beszélni a férjével, nem akarta, hogy az ignorálja őt.
 
Kim Kardashian és Kanye West mára négy gyermek szülei, a legkisebb, Psalm csupán 14 hónapos. Az említett North 7-, Saint 4-, Chicago pedig 2 éves.
 
A Kardashian-lány különösen azért borult ki a párjára, mert az olyan dolgokat teregetett ki, amelyek szigorúan magánügynek számítanak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.