2014. 03. 12. - 13:20

Életveszélyben az Ukrán Barbi

Életveszélyben az Ukrán Barbi

Tökéletes Barbi babává plasztikáztatta magát a fiatal ukrán lány Valeria Lukyanova, akinek legújabb hóbortja miatt az élete is veszélybe került.


Bele is halhat a fényevésbe az ukrán Barbi baba

Évekkel ezelőtt különleges dologra szánta el magát a fiatal ukrán lány Valeria Lukyanova. Úgy döntött, hogy egy élő Barbi babává alakíttatja magát, mert szerinte a Barbi a leges legszebb teremtés a világot. Nem törődve a fájdalmakkal, hosszú plasztikai műtét sorozattal tökéletesen természetellenesre formálta testét. Ma már tényleg úgy néz ki, mint egy igazi két lábon járó Barbi baba.  A 23 éves lány nem sajnálta a pénzt az átalakulására, hiszen körül belül 176 millió forintot költött azokra a beavatkozásokra, amelyeknek köszönhetően plasztik babává változott. Az eddig 12 plasztikai műtéten átesett fiatal lány, most újabb hóbortnak hódol. Csatlakozott egy kizárólag fénnyel és levegővel táplálkozó közösséghez. A szekta tagjai nem vesznek magukhoz semmilyen élelmiszert, kizárólag a környezetük energiájából táplálkoznak. A fiatal lány saját bevallása szerint már két hete él fényen és levegőn, ami ha így folytatja, akár az életébe is kerülhet.

 Valeria Lukyanova az ukrán Barbi
Az élő Barbi babává plasztikázott lánynak az életébe kerülhet a koplalás

Különös, de ezek a szekták el tudják hitetni az emberekkel, hogy létezni lehet mindenféle táplálék bevitel nélkül, pedig ez valójában nem igaz. Galambos Lajos is áldozatul esett egy ilyen „gurunak”, amelybe majdnem belehalt. A zenész állítása szerint a fényevés tanait terjesztő természetgyógyász olyan meggyőző volt, hogy Ő is kipróbálta a fényevést. Heteken keresztül kizárólag citromos vizet fogyasztott. A kúra alatt 50 kilót fogyott, de a végére teljesen legyengült és laktóz érzékeny lett. Szerencsére még időben felismerte, hogy nagy a baj, így nem történt tragédia. A fiatal ukrán Barbi azonban bele is halhat a fényevésbe, hiszen a szinte már kórosan soványnak számító lány teste hamar feléli a tartalékait. A fényevő szekták tanításai szerint 21 nap koplalás vezet a megvilágosodáshoz, csakhogy az orvosok szerint ezt igen kevés szervezet képes elviselni. Köztudott ugyanis, hogy egy koplalásnál a szervezet először az izomzatot bontja le, emiatt egy olyan személy, akin nincs megfelelő izomzat annyira elgyengülhet, hogy az az életébe is kerülhet. Remélhetőleg a fiatal lány hamar felismeri, hogy veszélyben van az élete és leáll a koplalással.

 

(Képek forrása: fansshare.com)

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.