2018. 01. 13. - 09:00

Eljegyezték Britney Spears-t?

Eljegyezték Britney Spears-t?

Okot adott a találgatásokra a tehetséges énekesnő – Britney Spearsről ismert, hogy 2016 vége óta a nála fiatalabb Sam Ashgarival jár, de vajon már a vőlegénye is?

Jegygyűrű csillog Britney Spears ujján? A csinos énekesnő egy látványos ékszerrel jelent meg a napokban a nyilvánosság előtt Hawaiion - amely arra enged következtetni, hogy kedvese lepte meg egy lánykéréssel. Persze lehetséges, hogy a sztár csak egyik új szerzeményét viselte.

Britney Spears és Sam Ashgari most ünnepelte első évfordulóját

Britney Spears és Sam Ashgari most ünnepelte első évfordulóját

A 36 éves Britney és a 23 esztendős Sam Ashgari fitness modell 2016 novemberében jött össze, most ünnepelték első évfordulójukat.

Ha az énekesnő házasodna, nem ez lenne az első alkalom: korábban egy barátjával kötötte össze az életét, némileg viccből, Las Vegasban, de a házasságot 55 óra elteltével érvénytelenítették.

Valójában 2004-ben ment férjhez Kevin Federline-hoz, akitől két kisfia született. Később, 2011-ben akkor kedvese, Jason Trawick eljegyezte, de a jegyességet 2013-ban felbontották.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Britney-t nagyon dicséri a párja

Britney Spears vagyonát még mindig ellenőrzi az apja

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.